Jurnalistul Barış Kocaoğlu (cotidianul AKȘAM) scrie că izolarea, în contextul pandemiei de coronavirus, a fost în favoarea unor vedete și în defavoarea altora.

Despre Can Yaman, jurnalistul scrie că, „în timp ce toată lumea s-a apucat de făcut pâine, numai bine să ia niște kilograme în plus, Can Yaman a transformat izolarea în oportunitate, acasă dedicându-se sportului, învățării limbii spaniole și a tangoului. Astfel, acesta este ca într-un cantonament de instruire.„

bandicam 2020-05-08 19-06-54-754

Can Yaman și-a anunțat fanii că va începe filmările noului proiect la sfârșitul lunii mai.

A postat un mesaj pentru fanii lui italieni și spanioli, mesaj însoțit de secvențe din emisiunea prezentată de Barbara d’Urso.

View this post on Instagram

🇮🇹• Piano piano sembra che finalmente si torni alla normalità, almeno un pò.. Si puó dire che anche da noi le cose cambiano in meglio e quindi per quanto riguardano le riprese della mia nuova serie, si spera di incominciarle a fine maggio.. Sono molto emozionato che inizino le nuove avventure e non vedo l’ora di riunirmi di nuovo nel futuro insieme a tutti coloro che sono ammiratori dei miei lavori. Un baccio 🇪🇸• Poco a poco parece que finalmente se vuelve a la normalidad, al menos un poquito… Se puede decir que para nosotros también las cosas cambian para mejor, y por eso en cuanto al rodaje de mi nueva serie, se espera que empiece a finales de mayo. Estoy muy emocionado de que comienzan nuevas aventuras y no puedo esperar para volver a reunirme otra vez en el futuro junto con todos los que son admiradores de mis obras. Un beso

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on

Emisiunea Live – Non è la d’Urso’, unde actorul a fost invitat înainte de pandemie, a atins un vârf de audiență de 4 milioane telespectatori și 24% share. 

Geaca purtată de actor, o creație semnată İlker Bilgi, la emisiunea Live – Non è la d’Urso de la Canale 5 avea un mesaj deloc întâmplător în contextul celor petrecute în viața actorului și linșajul mediatic la care a fost supus două luni de zile:

„My faithful beloved is the black soil.”

Este un vers dintr-o melodie cântată cândva de Tarkan.

„Benim sadık yârim kara topraktır/Jumătatea mea fidelă, e negrul pământ.

Yamanbandicam 2020-05-08 19-47-18-619

 

https://viatacuaromadecafea.com/2020/02/24/cu-ce-mesaj-s-a-%c8%8bntors-can-yaman/