Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, filmările serialului „BAY YANLIŞ” vor începe în ziua de 28 mai. Ședința foto pentru afiș va avea loc în data de 21 mai.

Al treilea episod al serialului va fi filmat la Bodrum și Köyceğiz.

Producția GOLD FILM, „BAY YANLIŞ”,cu Deniz Yorulmazer pe fotoliul de regizor, cu scenariu semnat de Aslı Zengin şi Banu Zengin, are deja distribuția completă.

Rolurile principale aparțin actorilor Can Yaman și Özge Gürel.

Pe lângă îndrăgiții actori Can Yaman și Özge Gürel, serialul care își va da întâlnire în curând cu telespectatorii de la FOX, vor putea fi urmăriți: Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç şi Taygun Sungar.

Özgür (Can Yaman) duce o viață de lux, dar boemă, un barman care nu crede în dragoste. Ezgi (Özge Gürel) este obosită de relații greșite, vrea o relație corectă pentru că e decisă să se căsătorească. Văzând că Ezgi nu prea are succes în relații, Özgür e decis să-i fie mentor și să-i dea tacticile necesare pentru a pune mâna pe bărbatul de care-i place. Özgür şi Ezgi sunt vecini. Ce se va întâmpla, cu timpul, între ei?

„BAY YANLIŞ” este gata să-și pună amprenta pe această vară iar pregătirile sunt în toi.

Dragoste sau rațiune?

Dar dacă rămâi între cele două?

Ce vei alege?

Femeile trăiesc greșit dragostea?

Se îndrăgostesc de bărbații nepotriviți?

Misterul va fi elucidat în serialul așteptat cu mare interes de fanii celor doi actori.

 

CanYaman3