Sări la conţinut

Ca un produs miraculos

Într-un interviu acordat jurnalistei Oya Doğan, pentru Dizi Doktoru, proprietarul companiei Global Agency,  İzzet Pinto, recunoscut drept vânzătorul serialelor turcești în lume, acesta fiind cel care a vândut, printre multe alte seriale, „1001 Gece/1001 de nopți„ și „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific”, a mărturisit că în perioada pandemiei au crescut vânzările serialelor turcești.

Întrebat pentru ce seriale există cea mai mare cerere în perioada pandemiei, acesta a răspuns:

„De cea mai mare atenție se bucură „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” și „1001 Gece/1001 de nopți„.

Și „Erkenci Kuş/Pasărea matinală„ atrage foarte mult atenția.

„Erkenci Kuş„a avut succes în oriunde a fost difuzat. Din Balcani, până în Europa, precum un produs miraculos. Așa cum „1001 Gece/1001 de nopți„și ”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” au succes oriunde se difuzează, aceeași matematică există și la   „Erkenci Kuş„. Atrage atenția cu compatibilitatea actorilor, existența unui conținut vesel, lumina, amplasamentele de filmare, scenariu, regie. Nu există o țară în care nu a prins.„

Jurnalista Oya Doğan a spus că serialul a avut în rolurile principale pe Demet Özdemir și Can Yaman, dar, când se face referire la străinătate, se vorbește doar despre fanii lui Can Yaman și a întrebat dacă Demet Özdemir nu are fani deloc și dacă, în timp ce Can strălucește atât de mult, Demet rămâne stinsă.

CanDemet

CEO-ul Global Agency a răspuns:

„Și Demet a strălucit în acest proiect, dar Can a avut un clic avans. De pildă, anul trecut, la Cannes, am organizat un eveniment la care a participat și Can Yaman. Oya, nu am văzut atâta interes în viața mea. Au venit oamenii cu avionul, din Italia, Spania, Grecia și multe alte țări, pentru a-l vedea pe Can. Au așteptat în fața hotelului până dimineața cu pancarde. Poliția a venit în ajutor. De zece ani, eu nu am văzut așa ceva. Dar, dacă e să mă întorc la întrebarea ta, fanii acestor seriale sunt tinerele fete și femeile de vârstă mijlocie, iar ele acordă o mai mare atenție actorilor. În lume, fanii actorilor sunt mai numeroși decât fanii actrițelor.

Le-a plăcut atitudinea abordabilă a lui Can

Jurnalista Oya Doğan a spus că, de zece ani, cei mai cunoscuți actori ai Turciei au participat la evenimentele sale de la Cannes, dar acesta spune că nu a văzut așa ceva de zece ani și l-a întrebat „Care este magia lui Can Yaman?„

CEO-ul Global Agency a răspuns:

„L-au plăcut pe Can ca individ, dar și personajul interpretat de el în serial și compatibilitatea. De asemenea, a atras atenția faptul că Can este prietenos. Tot timpul face poze cu fanii. Este apropiat de ei. Vorbește către camerele de luat vederi. Trimite tweeturi în italiană, spaniolă, engleză. Atitudinea aceasta abordabilă place foarte mult fanilor. „

https://www.dizidoktoru.com/roportaj/pandemi-turk-dizilerinin-satisini-artirdi-h562.html

 

 

View this post on Instagram

Bu akşam yeni bölüm 🌟 @erkenci.kus ⭐️

A post shared by Demet Özdemir (@1demetozdemir) on

collageCanYamancollageDemet

1 comentariu »

  1. ERKENCI KUS si KIRALIK ASK sunt cele mai bune si frumoase seriale, au sarea si piperul, 4 actori extraordinari care ne-au adus in case lumina, culoare, romantism. Acesti 4 actori formidabili sunt de 2 ani in toate sondajele pe primele 2 locuri, cel mult pe locurile 3…5. In continuare cei 4 sa aiba parte de seriale la fel de frumoase.
    Demet Ozdemir nu are steaua stinsa dovada fiind ca pe twitter si instagrama fanilor lui Can Yaman din Romania, Italia, Spania,Grecia, Germania, Rusia, Argentina, Brazilia, Chile, Mexic, pe Demet o gasesti peste tot. Daca Demet ar fi facut un turneu de promovare a serialelor turcesti cu Can sau singura in tarile enumerate mai sus ar fi fost primita ca si o printesa.
    Daca GOLD ar anunta un nou serial cu Demet si Can pur si simplu ar exploda twitterul si instagrama. Demet si Can doi actori frumosi si talentati, impreuna cu restul actorilor din serialul Erkenci Kus au reusit sa faca din acest serial un fenomem, un miracol, panaceu pentru inima si minte.

    Va doresc tuturor multa sanatate !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: