Hatice Şendil Sağyaşar a fost invitata TÜRSAK, Fundația pentru Cinema și Audiovizual din Turcia, la Conversații despre scenarii pe Youtube.

Actrița a mărturisit că în această perioadă scrie, iar ceea ce scrie acum ar putea deveni scenariu sau carte pe viitor.

„Nu știu dacă aceste povești vor deveni scenarii sau cărți pe viitor sau dacă vor rămâne pe hârtie și nu vor prinde viață. Dar dacă voi reuși, unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să joc într-o poveste dintre cele scrise de mine. A scrie este, de fapt, pentru un actor, cel mai aproape, cel mai de bază mod de a afla și de a descrie sentimentele.„ (Hürriyet)

Hatice Şendil Sağyaşar este cunoscută publicului datorită rolurilor din serialele : Kurtlar Vadisi Pusu, Karadağlar, Dila Hanım. 

Înainte de a se căsători și de a deveni mamă, actrița a jucat, împreună cu Özcan Deniz, în serialul de succes Kaderimin Yazıldığı Gün/Ziua în care mi-a fost scris destinul. 

 

Actrița este căsătorită cu Burak Sağyaşar. S-au cunoscut și au început o relație de dragoste pe platourile serialului Karadağlar, adaptare a romanului Frații Karamazov de Dostoievski. S-au căsătorit la 29 mai 2015.

hb1

Can, fiul cuplului va împlini trei ani în ziua de 16 mai.

bandicam 2020-05-02 17-29-50-146bandicam 2020-05-02 17-30-35-988