Kuzey Deniz, fiul lui Özcan Deniz, a împlinit azi doi ani.

Fiul cuplului Özcan Deniz &Feyza Aktan s-a născut la Spitalul Acıbadem Maslak, la 29 aprilie 2018, ora 23:06, având 3 kg 545 g și 51 cm.

„A venit miracolul meu. Sunt copleșit de sentimente greu de descris.„ scria atunci Özcan Deniz pe Instagram.

Astăzi, actorul a scris:

„Ani fericiți, dragul meu fiu. Puiul meu care mi-a înfrumusețat povestea. Să ai parte de multe povești frumoase. Viața mea. Kuzey al meu.„

A mai scris:

„Astăzi e ziua ta de naștere. Slavă Domnului că a ales să-ți fiu tată. La mulți ani fericiți, dragul meu fiu, viața mea, Kuzey al meu.„

 

Mai spunea cândva actorul:

„Ori de câte ori te privesc și îmi umplu plămânii cu mirosul tău de rai, spun slavă Domnului. Cel mai frumos dar al meu, nu voi spune ca Dumnezeu să nu-ți scoată în cale oameni răi, nu voi spune să te țină departe de greșeli, greutăți. Le vei trăi, deoarece aceasta este regula vieții. Este o regulă necesară.
Te vor învăța viața, greșelile pe care le vei face, greutățile pe care le vei trăi, oamenii răi cu care te vei confrunta.
Rugăciunea mea, ca tată al tău, pentru tine, și eforturile mele vor fi mereu ca tu să fii, în fața tuturor acestora, puternic, rezistent și inteligent.
Scriu acestea aici pentru că nu se vor pierde și, din momentul când mintea ta va începe să le înțeleagă, îți vor ieși mereu în cale și le vei citi. Nu uita că, indiferent de împrejurări, eu voi fi mereu alături de tine, cât puterile și mintea mă vor ține, te voi însoți, fizic și spiritual, până la ultima mea respirație.
Mă voi strădui, câte zile voi avea, să te învăț, din experiența mea de viață, că, atunci când vei gândi că ai făcut alegeri greșite, a proceda corect și a greși sunt relative, când te vei simți blocat, mereu va exista o cale de ieșire, că e nevoie să-ți ții mereu mintea trează, că, în orice situație, trebuie să-ți schimbi optica și să o vezi și din alte perspective și astfel să iei deciziile, ori de câte ori te vei confrunta cu o greutate, să te gândești că, dacă cineva de pe pământ a depășit o astfel de greutate, sigur o vei depăși și tu, că nu trebuie să încetezi să înveți și să gândești, că, indiferent dacă vei fi sau nu departe, trebuie să prețuiești unitatea familiei, că trebuie să acorzi importanță prieteniilor adevărate, că, atunci când te îndrăgostești, nu trebuie să pleci urechea către terțe persoane, trebuie să-ți trăiești dragostea din plin, că, indiferent cine ar fi aceștia, trebuie să stai departe de oamenii care vor să-ți spulbere energia de viață, trebuie să știi diferența dintre stăpânire și sclavie, relație și dependență, că trebuie să fii respectuos și elegant cu femeile, că nu trebuie să dojenești și să modelezi pe cineva, că nu trebuie să furi niciodată și trebuie să câștigi muncind, că trebuie să ai idealuri mari și să nu-ți fie teamă să le realizezi, că nu trebuie să fii sclavul faimei și banilor, că nu trebuie să fii zgârcit, dar nici atât de darnic încât să te facă pe tine pierdut, că poți învăța multe din absență, că brutalitatea este treaba oamenilor slabi, dar, atunci când se aplică împotriva ta, trebuie să fii pregătit pentru a riposta, că trebuie să iubești animalele și natura, să prețuiești arta și știința. Singura mea rugăciune este aceasta. Te iubesc foarte mult.”