Cum a început să scrie Burak Özçivit scenarii?

Invitat în emisiunea Beyaz Show, actorul Burak Özçivit a mărturisit cum a început să scrie scenarii.

„Filmam în Muğla un serial şi pe atunci mergeam cu maşina. Nouă ore de mers. Era un drum atât de lung că, după un timp, mă apuca somnul. A devenit o fobie. Nu mai puteam conduce mașina. Mă întrebam ce puteam face să rămân treaz. Deschideam aerul condiționat, dar, orice făceam, nu se putea. Am început să gândesc povești. Înainte desenam. S-au transformat în povești. Nouă ore scriam întruna și nu am mai adormit. Așa a apărut prima poveste. Și am ajuns la 20-30 de povești în acest mod.

Cum s-a născut „Dragostea seamănă cu tine„? Aveam o compatibilitate foarte bun, eu și Fahriye, la Çalıkuşu. Serialul se termina și ne-am spus că mai putem face ceva. Cum serial nu se mai putea, am optat pentru film. Voiam să fie o frumoasă poveste de dragoste. I-am spus că eu am o poveste despre pescarul Ali și vânzătoarea de înghețată.

Mi-a spus că e frumos, dar dacă doar atât. I-am mai spus că se întâmplă în Regiunea Egee, e foarte cald. Mi-a spus iar că e frumoasă povestea, dar tot nu i se părea suficient și atunci am întrebat-o dacă poate cânta în film și a acceptat.

View this post on Instagram

💙🤍

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Ce spune Fahriye Evcen?

„Kalbim„ adică „Inima mea„.

View this post on Instagram

Kalbimm.. ❤️

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on