L-a găsit Aslı pe Kerem?


Pagina a 2-a, emisiune difuzată de Kanal D Turcia, susține că Aslı Enver l-a găsit, de aproximativ o lună, pe Kerem!

Poate că el este la fel de îndrăgostit precum cel din povestea de dragoste Aslı ile Kerem/ Aslı și Kerem, un cuplu legendar de îndrăgostiți din literatura populară turcă a secolului al 16.lea.

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și pandemia de coronavirus îi ține la distanță. Încearcă să se cunoască mai bine cu ajutorul video-conversațiilor.

Kerem, personajul poveștii de dragoste pe care o trăiește actrița, este un fost jucător de baschet care în 2010, în chiar ultimele secunde ale partidei, a reușit să ducă naționala Turciei în finala campionatului mondial de baschet.

Kerem Tunçeri a divorțat, după șase ani de căsnicie, de Tuba Çıkrıkçı pentru Peray Özdil cu care are o fetiță pe nume Mila.

onedio.com i-a publicat azi „dosarul de îndrăgostit„ în care sunt zece nume cu care acesta ar fi avut relație.

Vom vedea dacă va exista un cuplu fericit ASLI & KEREM!

bandicam 2020-04-19 17-00-25-005

Realizatoarele emisiunii susțin că și despre dragostea dintre Serenay Sarıkaya şi Cem Yılmaz tot ele au dat prima știre!

PS.

Sunt mai multe variante ale poveștii, toate triste, una fiind aceasta.

Un șah, care nu avea moștenitor pentru averea sa, cere ajutor unui călugăr, de asemenea fără copii. Călugărul plantează un pom pentru soția sa și unul pentru soția Şahului. Doar copacul plantat pentru soția șahului înflorește și dă un măr. Cele două femei împart singurul măr și  promit că, dacă magia pomului funcționează copiii lor se vor căsători între ei. Într-adevăr, funcționează și șahul devine tatăl unui fiu, Kerem, iar călugărul, tatăl unei fiice, Aslı. Cu toate acestea, călugărul nu dorește ca fiica sa să se căsătorească cu un musulman, așa că găsește un alt bărbat care să se căsătorească cu fiica sa. Când Kerem află asta, o caută pe Aslı și se căsătorește cu ea imediat. Călugărul îi dă lui Kerem drept cadou o cămașă blestemată. După nuntă, când cei doi sunt singuri, Kerem desface cămașa, dar se dă înapoi imediat. După multe încercări nereușite, Kerem strigă, un strigăt atât de întristat încât izbucnește în flăcări. Aslı încearcă să-l ajute aducând apă, dar nu este de folos. Flăcările devin mai mari. Kerem moare și, în timp ce plânge pentru pierderea lui Kerem, părul ȋi ia foc și Aslı ȋși urmează iubitul.

2 gânduri despre „L-a găsit Aslı pe Kerem?

  1. Pingback: Melodia zilei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.