BURAK ÖZÇİVİT, lider de audiență

Chiar şi ȋn vreme de criză, serialul KURULUŞ OSMAN/Osman Intemeietorul, cu Burak Özçivit ȋn rolul principal, a fost aseară lider de audiență la toate categoriile de public.

S-a difuzat episodul cincisprezece, iar Burak Özçivit a dovedit iar că s-a ridicat la nivelul acestui rol extrem de important.

bandicam 2020-03-19 11-13-31-039

b1

bandicam 2020-03-19 11-13-48-326

b4

 

bandicam 2020-03-19 11-14-01-672

b2

Categorii:ACTORI TURCI, Burak Özçivit

Etichetat ca:

2 răspunsuri

  1. Da din pacate ai dreptate Cristina nu se stie daca Kurulus Osman va avea succes atat de mare si in afara tarii; totusi ii doresc mut succes lui Burak Ozcivit/Osman personajul principal din serial si sper sa fie cat de curand si in alte proiecte la fel de bun asa cum a fost in rolul lui Kemal/Dragoste Infinita; cel care l-a facut cunoscut in toata lumea. Va doresc multa sanatate tuturor.

    Apreciază

  2. Evident ca este lider de audienta! Subiectul exploreaza un fi?on al isoriei inceputurlor Imperiului Otoman! Deci sentimentul nationalist a castigat! Eu va intrweb in afara Turciei: cine este Osman Intemeiewtorul? Pe Youtube primul nepisod di Osaman avea, azi 8,6 milioane de vizualizari! Episodul 14, difuzat pe 11 martie, avea 2,8 milioane! Va avea succes serialul peste hotare ca sa qaduca profit? Vedeti, oameni buni exemp!ul lui Ertugul! S-a difuzat innRomania pe Prima doar putine episoade! Cei care au vizionat primele episoade, s- au uitat pt.cel din ro!ul principal! Atat!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.