Nurgül Yeşilçay a deschis prima expoziție personală, denumită “Avrat Otu/Mătrăguna”,  ȋn seara de 11 martie, la Anemas Zindanları.

La inaugurarea expoziției, deschisă cu sprijinul Primăriei Generale İstanbul, au participat invitați din lumea artei, elitei societății și afacerilor.

Veniturile ce vor fi ȋncasate din vânzările exponatelor vor fi donate asociației ÇABA și unor proiecte sociale.

Actrița a declarat: “Pictez din copilărie. Am un atelier la etaj, acasă.  Uciderea Emine-ei Bulut m-a afectat foarte tare. O femeie ne-a privit ȋn ochi și a strigat că nu vrea să moară. Strigătul ei m-a determinat să pictez.„

***** La 23 august 2019, Emine Bulut, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată, în fața fiicei de zece ani, într-un restaurant din Kırıkkale, de fostul soț de care era divorțată de patru ani. Înjunghiată în mai multe părți ale corpului, Emine Bulut spunea „Nu vreau să mor„, iar fetița o implora „Mamă, te rog,nu muri.„ Emine Bulut nu a mai putut fi salvată. Multe personalități au cerut înăsprirea pedepselor sau chiar pedeapsa capitală.

Actrița de succes a mai spus că este deranjată de uniformizarea creată la femei.

„Actrițele își pun mereu amprenta pe scenele de dragoste. Ar trebui să ne opunem percepției de estetică uniformă. Cu toții am devenit victime ale esteticii. “

La vernisaj au mai participat: Ümit Boyner, Cem Boyner, Eda Kosif, Belçim Bilgin, Necati Kocabay, Arzum Onan, Yağmur Tanrısevsin, Azra Akın, Ezgi Asaroğlu.

SURSA- Hürriyet/Snob Magazin

n1n5n6n9n10n11ny1ny2ny2any4ny5ny6ny7ny8