Scriam azi că NETFLIX  a prezentat cele șase proiecte pe care le va realiza anul acesta cu Turcia.

Ȋntre acestea, există trei seriale originale.

Acestea au fost prezentate succint de Ranini TV.

Serialul care mi-a atras atenția este Sıcak Kafa/Cap ȋncins ( de fapt, cap cald) .

„Ȋn Lumea dată peste cap de epidemia de nebunie care se transmite pe calea limbii și a vorbirii, singurul neafectat, ȋntr-un mod miraculos, este un lingvist, Murat Siyavuş.

Aflând că este căutat de Agenția de luptă împotriva epidemiei, cunoscută pentru cruzimea sa, Murat este nevoit să fugă din zona salvată ȋn care s-a ascuns și să pornească pe urmele secretului „capului lui ȋncins„ moștenire a bolii, ȋn coridoarele misterioase ale Istanbulului ȋn flăcări.„

Sigur că informațiile oficiale și mai clare vor veni din partea NETFLIX, dar, știind că actorul Kıvanç Tatlıtuğ va juca ȋn producția pentru NETFLIX a lui Onur Güvenatam, proprietarul OGM Pictures, aceeași casă de producție care a produs serialul ATİYE cu Beren Saat, mă ȋntreb dacă nu e chiar acesta serialul ȋn care va juca Kıvanç Tatlıtuğ și dacă nu va fi personajul Murat Siyavuş?

Vom vedea.

Cert este că actorul nu poate juca ȋn serialul Şimdiki Aklım Olsaydı/De-aș fi avut mintea de acum, o producție Ay Yapım, cu  Özge Özpirinçci (Reyhan) și Birkan Sokullu (Nadir), dar nici ȋn serialul FATMA ( despre o menajeră cu soț pușcăriaș care dispare )

Kıvanç Tatlıtuğ a luat cina cu soția și niște prieteni. A spus că a fost minunat. Nu a vrut să declare ceva reporterilor. A spus că pregătește lucruri foarte frumoase și va vorbi la momentul oportun. Acum nu vorbește deoarece a vorbit prea mult ȋn ultimul timp.