‘Hizmetçiler/Menajerele’, o adaptare a serialului cu recorduri de audiență în Mexic “Ellas son La Alegria Del Hogar”,va fi difuzat, din această seară, la Kanal D- Turcia.

Viața Elei, cea care trăiește ȋntr-o mică comună, se schimbă, ȋntr-o singură zi, odată cu răpirea nepoților faimoasei familii Atahan. Pe urmele realității care a adus-o la poarta unui complex rezidențial de lux, se trezește că viața ȋi joacă o nouă festă.

De acum, Ela este menajeră ȋn complexul rezidențial de lux denumit „Vilele Raiului„ (de fapt, conacele). Cunoscând viețile mai multor bogați, ȋncepe să vadă adevărata față a fiecăruia. Până și menajerele care lucrează ȋn casele lor au, ca și ei, secrete.

Firul secretelor Atahanilor se oprește tocmai la menajera dispărută, iar Ela ȋnțelege că aici nimeni nu e inocent.

Hacer, Atiye și Çiçek sunt câte o parte din cele trăite pentru că menajerele nu le curăță doar casele, ci și rufele „murdare„ ascunse de patroni.

De fapt, la „Vilele Raiului„, nimic nu este precum pare.

Sursa- kanal.com.tr

h01h1h2h3h4h5

Producție: Fabrika Yapım
Producător:  H. Öner Arslanel
Proiect: Ali Leskay
Regizor: Metin Balekoğlu
Scenariu: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Özgen
Regizor : Emin Çakır
Regizor artistic: İskender Değirmenci
Muzica: Atakan Ilgazdağ
Distribuție: Deniz Baysal Yurtcu (Ela), Algı Eke (Atiye), Selen Domaç (Hacer), Aleyna Solaker (Çiçek), Yiğit Kirazcı (Aras), Seçkin Özdemir (Yiğit)  Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet), Gamze Karaduman (Demet), Nilay Erdönmez (Gülseren), Neslihan Arslan (Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Hazal Benli (Aslı), Servet Pandur (Belkıs), Emre Akkuş (Armağan), Cansu Fırıncı (Yaşar), Özer Arslan (Osman)
Publicitate