Sări la conţinut

Nu fiți părtași la criminalitatea cibernetică!

„Nu există o dezvăluire a vieții private

Criminalitate cibernetică. Cuvântul care o ȋnsoțește, „cibernetică„, pare a diminua gravitatea faptei, dar nu este așa. Este în sine o mare infracțiune, un mare furt. La urma urmei, sunt dezvăluite, ȋn afara voinței tale, informații și fotografii furate din spațiul tău privat, pe căi virtuale, iar acesta constituie un atac asupra drepturilor personalității. Este o acțiune amendată care ar trebui să fie aspru pedepsită.Când  vorba despre cineva aflat mai ȋn centrul atenției, se formează percepția că nu ar fi o obiecție ȋn obținerea acelor informații.

Dar nu este așa. Trebuie să vă puneți ȋn locul lor. Trebuie ca oamenii să-și asculte vocea conștiinței, iar cei care comit o astfel de infracțiune trebuie să știe că este pedepsită. De aceea, toată lumea trebuie să fie atentă. In loc să distribuie aceste informații și să devină părtaș la infrațiune, cred că fiecare trebuie să blocheze o astfel de acțiune urâtă.

Nu există o dezvăluire a vieții private. Dacă acei oameni vor să arate ceva, oricum vor arăta. Fiecare are o viață privată și liberul arbitru.

A comite această infracțiune și a o distribui, după părerea mea, e totuna.

Nu fiți părtași la criminalitatea cibernetică!„

KEREMCEM – pentru Cosmopolitan Turcia

 

https://viatacuaromadecafea.com/2020/02/01/nu-incurajati-infractiunile-cibernetice/

11 comentarii »

 1. Atentie KEREMCEM are 978 de articole, BARIS ARDUC si CAN YAMAN au fiecare numai o treime din acest numar. Cititi cu atentie blogul pentru ca este singurul blog in care o sa gasiti tot ce doriti. Cum se spune in popor * tacerea este de aur *.

  Apreciază

 2. Avem situații mai importante decât sa ne supăram ca singurul as articol si event cu keremcem nu e tradus sau făcut un rezumat. Bine ca se scrie despre filmul lui Bariș si se fâșc rezumate, Can Yaman are fiecare suspin…
  Articolul cu nurgul e lung dar onplasc mult. Deci…e vorba de preferințe. E normal.
  Sa fiți bine si sănătoase.

  Apreciază

 3. Nu i problema, știu cine face ‘rating „si aici si in lume.
  Pana la urmă ar trebui sa aivă echipa sa traducă aceste interviuri sau sa faca rezumat pt ca se Vede din comentariile lui ca 80la suta din fanii lui sunt străini.

  Apreciază

 4. Cred ca rămânem cu google , aici can yaman si baris sunt de bază. E normal, au ce spune si ce arata si alt nivel pana la urma.
  Sănătate tuturor si aveți grija de voi.

  Apreciază

 5. Luiza, nu zice nimic nou din păcate. Tor ce e acolo regăsim in articolele lui de aici legate de arta, de camera din casa lui făcută sa picteze, de modul in care a fost crescut fara sa se certe, de opera aia komet parca. Avem aici tot deja😂
  Vad ca mâine cred ca dau pe youtube interviul ca e luat de aceeași tipa. Sunt poze noi.

  Apreciază

 6. Chiar ma gândeam când mai apare pe blog si cu altceva decat promovarea melodiei cu cele mai putine viewuri de pe youtube ul lui latley. Sau cu iraniana plimbând câinele sau mâncând sushi. Cu șofran:))))
  Bine ca doamna Guler scrie despre proiecte bune si actori care vând in Turcia si in lume. Asta ca tot se întreba cineva de ce nu mai comentează fanele lui Keremcem. Ce sa comentăm?

  Apreciază

 7. Multumim ❤
  Buna avertizare . Uneori se uita ca si eu au dreptul la viata private chiar daca sunt persoane publice.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: