Filmul producătoarei azere Ruhi Aliyeva, comedia romantică „Ağır Romantik„(Gravul Romantic), pe un scenariu de Deniz Denizciler, care a ocupat și fotoliul de regizor, este ȋn cinematografe. Rolurile principale sunt jucate de Onur Tuna și Tuvana Türkay.

Mai toată presa a alocat azi spațiu unei controverse. La gala de lansare a filmului, Tuvana Türkay ar fi făcut o mare gafă.

După ce Onur Tuna a declarat presei că s-au distrat la filmări și sunt de părere că au scene frumoase ȋmpreună, Tuvana Türkay ar fi surprins spunând:

„Noi n-am distrat mult când am filmat, sper ca și cei ce văd filmul să simtă acest lucru. Nu voi intra ȋn astfel de clișee! Nimeni nu spune despre filmul său „e un fim  foarte prost „și nu va spune „să nu mergeți să-l vedeți„..

 

După ce presa a scris că actrița a gafat, aceasta a reacționat scriind pe Instagram:

„Inainte să ieșim la reportaj, cu toții ne-am distrat pe seama acestui clișeu. Nu mi-o luați in nume de rău că am glumit pe seama expresiei care e folosită la cel puțin  opt din zece gale-  „Ne-am distrat foarte mult filmând„. Pentru că am uitat cât de rău intenționați și ce oameni răi sunteți și că vă hrăniți cu răutăți. In plus, partenerul meu spune „Am filmat distrându-ne. De aceea, cusurul e al celui ce vede.

bandicam 2020-02-18 18-57-16-474

*****

Tuvana Türkay a postat cândva un selfie de la o ședință foto.

Onur Tuna a comentat la fotografie: „ Ce aș putea spune?„

Ea i-a răspuns: „Onur Tuna, ia notițe și mi le spui pe toate.„

tuvana


De aceea am spus „Qui s’aime, se taquine”.