Cu puțin timp înainte de lansarea filmului „Războiul cumnatelor„, Gupse Özay a fost invitată la emisiunea lui İbrahim Selim.

A fost un dialog amuzant despre film, carieră, amintiri și multe altele.

În public se aflau: İrem Sak, Can Bonomo, Öykü Karayel, Mustafa Aksakallı, Sarp Apak.

Și Barış Arduç se afla acolo.

İbrahim Selim a întrebat-o pe G.Ö. dacă intenționat voia să evite să-i pronunțe numele pentru că-l vede mereu acasă.

Jurnalistul i-a mulțumit lui  Barış Arduç  pentru bomboanele de ciocolată pe care le-a adus și acesta a răspuns că recunoaște că Mustafa l-a atenționat. În glumă, jurnalistul i-a mulțumit lui Mustafa și apoi a întrebat cine a plătit. Barış Arduç  a răspuns că el și așa i-a mulțumit din nou.

Eroare
Acest video nu există

Gupse a spus că s-a mirat văzându-l cu bomboane de ciocolată și a crezut că face un anunț de despărțire. İbrahim Selim a spus că nu la despărțire se dau bomboane de ciocolată făcând aluzie la obiceiul turcilor de a duce bomboane de ciocolată și flori când merg în pețit.

Întrebată care a fost cea mai dură sau cea mai amuzantă știre despre ea, a spus că probabil creierul ei șterge informațiile inutile deoarce nu își amintește. În cele din urmă, a povestit cum, pe la începuturi, reporterii au văzut-o la un aprozar. Au venit la ea și au întrebat-o ce face, cum îi merge. Ea a spus că e totul bine și a venit să cumpere mere. Titlul din ziar a doua zi era „Suntem foarte îndrăgostiți„ și nu pricepea cum au ajuns jurnaliștii de la mere la dragoste.

 

Barış Arduç a fost văzut cel mai recent la lansarea filmului „Biz böyleyiz” şi apoi ieșind de la o cafea cu iubitul actriței Ezgi Mola- Mustafa Aksakallı.

 

PS. Acum văd că lansarea filmului este azi.

Arduc

Publicitate