Alp Navruz se întoarce


Diseară, la FOX TV.

afis

Zümrüt Kuloğlu, căreia îi dă viață Ceren Yılmaz, trăiește, împreună cu tatăl, mama și două surori, în cel mai sărac cartier din Nevşehir. Muncește la fabrica uneia dintre cele mai bogate familii ale zonei.

Ülfet, mama Zümrüt-ei este veșnic nemulțumită și își face socoteli în sensul să-și mărite fata și să scape de viața mizeră.

Zümrüt încearcă, pe de o parte, să facă față acestor presiuni și, pe de altă parte, să îi ascundă mamei că Adil, moștenitorul familiei Demirkanlar- proprietara fabricii, a cerut-o de nevastă.

Ülfet va afla și va face o grămadă de jocuri pentru ca fiica sa să se mărite.

Zümrüt se opune pentru că un secret îi macină inima- e îndrăgostită de Serhat, nepotul familiei Demirkanlar. Află că acesta a căzut pe frontul de luptă din Siria. Și dragostea lor se transformă în cenușă.


Serialul începe azi pe FOX TV și Alp Navruz, care dă viață personajului Serhat, vine și ne întreabă- Adevărata dragoste, renaște din propria cenușă?

Eroare
Acest video nu există

Serhat Demirkan

Nepotul cel mare al uneia dintre cele mai bogate familii din Nevşehir. Și-a pierdut mama și tatăl încă de mic, unchiul Adil Demirkan formându-l ca pe propriul fiu. Însă mereu a simțit în suflet durerea de a crește orfan. De aceea a devenit un tânăr furios și luptător. Muncitor, deterinat, ambițios, nu știa niciodată ce e renunțarea. De mic, a și învățat, dar a și muncit, alături de unchiul său, la fabrici, cariere de nisip, depozite de citrice. A absolvit facultatea de inginerie. Și a mers să-și îndeplinească datoria față de patrie. Apoi, a venit vestea că a căzut pe frontul de luptă din Siria. Și viața tuturor, s-a schimbat deodată.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.