MULȚUMESC


Există un cuvânt despre care spunem că nu ținem să-l auzim din partea celor pentru care facem ceva mai mult sau mai puțin important, dar care ne aduce pe chip zâmbetul satisfacției de a fi făcut ceva util și un strop de căldură, un cuvânt pe care uităm să-l rostim sau pe care, gândind că oricum ceea ce ni se oferă, ni se cuvine, nu îl găsim oportun de rostit- MULȚUMESC.

Se spune că producătorii de felicitări au fost cei care au avut inițiativa de a declara ziua de 11 ianuarie „Ziua Internaţională a Cuvântului Mulţumesc” și este sărbătorită din 1984.

„Mulţumesc” reflectă recunoştinţă, respect, comuniune, preţuire și nimic din toate acestea nu trebuie să existe unilateral.

Vă mulțumesc, scriind, în fiecare zi.

Azi vă mulțumesc o dată în plus, de dragul acestei sărbători.

International Thank You Day

bandicam 2020-01-11 16-49-24-575.jpg

 

8 gânduri despre „MULȚUMESC”

 1. Multumesc ! Pentru aceasta cafenea minunata cu care îmi încep diminețile, relaxant și plăcut 🥰
  Este ” motorul” pentru doza pozitiva a zilei.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Și eu vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți zi de zi pentru cititorii dvs. și îi mulțumesc și lui Baris, pentru că el a fost cel care mi-a ghidat pașii spre acest loc minunat.
  Azi, ne-a făcut iar o surpriza frumoasă, cred că și el ne mulțumește.Inițial n-am știut cum să reactionez, dacă să mă bucur, sau ar trebui să intru în panică.Să nu credeți cumva că îmi displace că a devenit atât de activ în social media, dar mă gândeam…ce se întâmpla oare cu Baris, dacă l-au furat extraterestrii, l-au clonat și ne-au trimis o clonă de-a lui?Apoi, analizând mai bine imaginea, mi-am spus…”nu te panifica”, Alina, că tot Bariselul nostru e, altfel, Mudur bey ar fi fost primul care și-ar fi dat seama și n-ar fi stat atât de relaxat lângă el.🙂Să nu vă mai spun că m-a cam orbit acel roșu aprins și automat m-am gândit că sigur a început să ia lecții de dans și vrea să ne transmită un mesaj codat, că in următorul proiect va fi un coregraf și îl vom vedea dansând paso doble și tango argentinian.Ori Baris îmi citește comentariile, ori îmi citește gândurile…😂Dar când am revenit cu picioarele pe pământ, am realizat că roșul ăla înflăcărat reflectă dragostea lui fața de fanii care-i duc dorul și vor să-l vadă cât mai curând pe micul ecran.Baris este un star în Turcia, dar dacă într-o zi va avea steaua lui pe Walk of Fame, mi-ar plăcea să citesc prima oară aici acea știre și să mă bucur de acele imagini.Să vină zile frumoase pentru Baris și pentru fanii lui!🙏🏻

  Apreciat de 1 persoană

 3. Multumesc asemenea, cu drag si bucurie pentru „aroma cafelei” ce însoțește fiecare articol de pe blog…….:)

  Apreciază

 4. Mulțumesc pentru calitatea informațiilor! Cu ajutorul dvs. am descoperit o bucățică din cultura Turciei. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.