Sări la conţinut

Interviu Barış Arduç


Varianta video cu subtitrare.

 

6 comentarii »

 1. Eu mi-aș dori din toată inima ca dvs. să fiți in echipa de traducători a serialului Kuzgun, atunci când se va difuza pe Pro 2.Contează f. mult să traduci cât mai conform cu realitatea, că altfel se pierde mult din esența și chiar din cauza unei traduceri inexacte, se poate întâmpla ca acțiunile personajelor să nu fie înțelese și atunci pot fi judecate greșit.Sunt anumite expresii, citate, proverbe, neologisme, pe care dacă nu le stăpânești, se înțelege totul eronat.Eu, care am văzut Kuzgun subtitrat in romană, spaniolă și engleză, am observat câte diferențe există.Aici, pe blog am citit cele mai exacte traduceri de fiecare dată și vorbesc f. serios.

  Apreciază

 2. Azi începusem “să vorbesc” cu mine, dar în același timp mă gândeam și la celelalte admiratoare ale lui Baris…😂Oare e o binecuvântare că hanim e în viața lui Baris și vrând-nevrând a intrat și în viața noastră?Hai că uneori mi se pare că e fun, ce ne-am fi făcut noi dacă nu am fi avut de cine să ne amuzăm, dacă Baris ar fi avut o iubită care să aibă simțul ridicolului, n-ar fi fost o totală monotonie?Așa, trăim într-o continuă poveste, avem mereu parte de adrenalină la cote maxime.De cele mai multe ori, când se întâmpla ceva foarte bun în viața unui om, vine la pachet și cu ceva mai puțin plăcut…asta a fost soarta noastră…kader iste…🙂

  Apreciază

 3. Pe mine m-ati cucerit cu profesionalismul! Ma uit la film cu Baris…traducere perfect sincronizata..wow! Multumim!
  Ce ar mai fi de spus…. pe cuvant ca-l duce capul sa raspunda! Imi amintesc fata lui…atat de amuzata…cat de mult a ras… la premiera D2. E clar, nu ma agit cu gala, ca nici asta nu-i film pentru mine. Ma rog, eu rad la Tom si Jerry, umorul ala il inteleg. Desi n-ar strica sa fiu acolo. Cu globuletele la purtator. Sora-mea sa fie bradul si eu instalatia de lumini. Oare Baris ne-ar vedea inseparabile?

  Apreciază

 4. Si da e el, Baris Arduc, in carne si oase, daca se mai îndoiește cineva de poza publicata! Dar seara se anunță interesanta pentru fani, e premiera filmului lui Engin Ozturk si Baris nu lipsește. Au apărut deja poze cu cei prezenți. Mulțumim frumos pentru articol!:)

  Apreciat de 1 persoană

 5. Pamuk șeker…Yerim seni!Scuzați-mă ca am început “să vorbesc”…să scriu in lb. turcă, dar când i-am văzut zâmbetul, nu m-am putut abține.🙂Ce bine că i-am auzit vocea, aproape că uitasem cum sună acea muzică.Dar îmi pare rău că nu l-a mai reținut puțin reporterul, bine dacă ar fi după mine, ar fost puțin și un interviu de o oră…Îl putea întreba atât de multe lucruri, despre încălzirea globală, despre misterele universului sau care este părerea lui despre declarația lui Can…
  Cred că o să încep și eu sa fiu intrigată de comedia spumoasă a secolului, dacă ni-l recomandă Baris, trebuie să am încredere în el.El e cel mai bun PR.Cred că lumea ar fi fost mult mai tristă dacă n-ar fi existat aceste comedii, am fi avut mereu numai nori negri deasupra capului.
  Mulțumim frumos, d-na Guler!😘🌹

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: