Sări la conţinut

İyi Bayramlar, Barış Arduç!

„İyi bayramlar/Sărbători cu bine. 😎„

View this post on Instagram

İyi bayramlar 😎

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

O sărbătoare să fie tot anul!

PS. Dacă doriți să recitiți…

https://viatacuaromadecafea.com/2017/11/05/13-intrebari-si-raspunsuri-cu-baris-arduc-la-madrid/

ArducEmoticon.jpg

5 comentarii »

 1. La mulți ani! Hai ca nu am rezistat cu un comentariu…. ce înseamnă sa fii puritan:
  -persoană care practică sau afișează o moralitate foarte severă. (definiție dexonline), dar reinterpretat in zilele noastre 😊 : teama ca cineva, undeva s-ar putea sa fie fericit!
  Așa ca „fetele lui Baris” nu dați atenție, ca faptele noaste, vorbele pe care le spunem sau gândim despre alții sunt doar un alt mod de a vorbi despre noi înșine. Acum, depinde de ce anume alegem să vedem. Cum sa spui lucruri frumoase despre cineva atâta timp cât ești sufocat de răutate și invidie?

  Apreciază

 2. La mulți ani!Daniella, eu mă refeream în special la acel clip, dar oricum nu mai contează, noi știm prea bine ce fel de om e Baris.
  Știi cât de mult mi-am dorit eu să-l văd pe Kuzgun într-o stare euforică?Din păcate în cele 21 de episoade nu s-a întâmplat, dar uite că Baris mi-a îndeplinit până la urmă dorința, că doar purta geaca de piele a lui Kuzgun…🙂Dacă tot ai adus vorba de hanim…am auzit că privighetoarea dintre ani l-a făcut K.O. pe profesorul ei de canto.După doar trei lecții de canto, săracul n-a mai rezistat și a plecat într-o vacanța în Honolulu…zicea că se teme ca la următoarea lecție să nu înceapă să-i sângereze urechile.😂

  Apreciază

 3. La multi ani! Un an nou cu sanatate si plin de bucurii!
  Draga Alina, mi-a atras atentia comentariul tau, dar mai ales ingrijorarea ta. Nu este nimic denigrator in pozele alea. Te rog, mai priveste odata in ordinea corecta a aparitiei lor. Baris e tipul “ je m’en fiche et je m’en fous” . Atitudinea lui e intentionata. Uita-te la cele doua fotografii, vezi ce face cel din stanga cu mana, si vezi cu cata pofta rade in cea de-a doua fotografie. Dupa parerea mea tipul incerca sa-i atraga atentia asupra unui aspect anume, moment in care Baris a decis sa-si foloseasca talentul actoricesc. Stiu…doamna/domnisoara Moulin Rouge se afla in plina campanie electorala, ne prezinta imaginea Maicii Tereza…. atotprotectoare, atotstiutoare, mare scriitoare, iubitoare de copii…. broaste, porci de Guineea…si ce alte obiective o mai avea….. dar eu zic sa nu muscam momeala, ca sarpele ala n-a iesit degeaba din pereti. Cred ca m-ai inteles foarte bine ce am vrut sa spun….. 😉

  Apreciat de 1 persoană

 4. La mulți ani!Să aveți un an bun, iar la finalul anului să fiți fericiți și mândri de tot ceea ce ați realizat in acest an.
  Se spune că așa cum îți începi anul, așa va continua…eu sper să nu fie așa în toate cazurile.
  D-na Guler, aș vrea să vă mulțumesc pentru că aveți grijă de artiștii care au căsuța lor virtuală pe acest blog.Vă apreciez deoarece ați dat dovadă de omenie, de verticalitate, mulțumesc pentru profesionalismul dvs.Este vital pentru un artist să aibă grijă cum apare în public…dar și artiștii sunt oameni și pot greși.Până la urmă nu există un rău mai mare decât răul pe care și-l poate face omul cu mâna lui.În primul rând, noi trebuie să ne gândim la noi.Vă mulțumesc pentru că ați fost îngerul păzitor al lui Baris(credeți-mă, nu spun lucruri prea mari…de când citesc eu acest blog am observat că ați fost îngerul păzitor pentru mai mulți artiști și nu ați publicat aici subiecte sau imagini care le-ar fi putut aduce prejudicii de imagine).De aceea îmi este mie atât de drag acest blog, deoarece aici nu am regăsit goana după senzațional, titluri bombastice, care ar fi putut atrage mai mulți cititori.Întotdeauna ați postat doar lucrurile care merită să fie cunoscute de publicul larg.I-aș ruga și pe prietenii blogului să vă urmeze exemplul și atunci când văd că dvs. nu ați postat anumite imagini cu un actor/actrița, să se gândească la faptul că există un motiv și să nu mai distribuie nici ei imagini care ar putea afecta pe viitor imaginea artistului pe care ei îl apreciază.Dacă prețuiți un artist, încercați să empatizați cu el și fiți îngerul lui păzitor, atunci când îngerul lui pazitor nu este prin preajmă.
  O seară plăcută tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: