ACTORI TURCI

Scoase din grila de difuzare


Nu mai există niciun fel de îngăduință față de audiențele scăzute și serialele sunt scoase din grila de programe fără a ajunge la un final.

Astfel, dispar serialele „Ferhat ile Șirin„, de la FOX TV și „Azize„de la Kanal D, după doar șase episoade.

Probabil că Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel şi Buğra Gülsoy se vor îndepărta de televiziune și vor opta pentru proiectele digitale.

bandicam 2019-12-30 19-18-14-507bandicam 2019-12-30 19-24-50-210

 

2 răspunsuri »

  1. Ciudate gusturi mai au turcii. Pai in tara la noi, un serial facut cu linia melodica si povestea serialului „Ferhat ile Sirin”, ar fi fost lider de audienta! M-a prinsese povestea si imi placeau actorii. Puteau sa schimbe scenaristul
    Pacat!

    Apreciază

  2. Pe masura ce parcurgeam materialul dvs.ma simteam depasita de situatie. Aveam in fata 4 nume de actori a caror proiecte isi gaseau un prematur sfarsit! As fi spus: alte mofturi ale publicului turc! Dar cele 4 nume imi spuneau prea multe ca sa gandesc asa! Cei 4 talentati, premiati, cu proiecte cu succes international sunt facuti praf de o audienta subiectiva! Incredibil, dar adevarat! Ce a generat aceasta situatie? O nefericita alegere a proiectelor, un casting nereusit, o promovare inșuficienta sau pur si simplu o scara a valorilor unde frumusetea fizica tine loc de talent ? Aveti dreptate: vor merge spre cinematografie sau platforme digitale! Imi fac abonament la Netflix sau imi iau bilete spre Istanbul la premiere:)) E o cruda realitate pe care ne-o serveste publicul turc care asigura audientele! Trag speranta ca in anul 2020 lucrurile se vor schimba! Tuturor va urez La multi ani si spor la vizionat proiecte turcesti care sa merite!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.