ACTORI TURCI

Trei ani de când și-au unit destinele


Murat Yıldırım şi İban Elbani sărbătoresc trei ani de când au devenit o familie.

Cei doi s-au cunoscut la 21 mai 2016 în Londra!

 

Aceasta e poza de la prima întâlnire.

Murat Yıldırım scrie pe Instagram că este cel mai norocos bărbat din lume pentru că fix acum trei ani s-a însurat cu ea. İman Elbani.

İban Elbani Yıldırım își dorește ca Dumnezeu să le perpetueze dragostea, să le îndeplinească dorințele și visurile lor comune și să îi binecuvânteze cu urmași.

Murat Yıldırım revine pe micul ecran cu rolul principal în serialul RAMO, iar soția sa consideră că va fi cea mai puternică dramă și își dorește tot ce e mai bun pentru soțul său.

1 răspuns »

  1. Sunt fan al actorului Murat Yildirim….. pentru mine ca si pentru multi alti fani este unul dintre deschizatorii portilor culturii din Turcia spre a fi cunoscuta de iubitori de cultura din intreaga lume . Povestea serialelor , mai mult modul cum a prezentat personajul, a fost primul lucru care care m-a facut sa ma opresc si sa urmaresc la inceput serialul ASI, iar apoi restul …. seriale pe care le-am urmarit nu odata ci de multe ori ! Am urmarit povesti din viata lui, am fost si trista dar si fericita , mai ales cand a completat acel gol din sufletul lui cu frumoasa sa sotie. Am fost incantata de modul cum rasplateste …binele de care se bucura… prin actiuni de ajutorare ! Sarbatori de iarna cu multa bucurie, fericire, implinirea tuturor dorintelor si viata sa-i fie binecuvantata de Puterea Cereasca !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.