ACTORI TURCI

A avut loc gala celui de-al doilea serial original turcesc ce va fi pe NETFLIX


Netflix a lansat, în cadrul unui eveniment desfășurat la Beykoz Kundura Fabrikası*, un amplasament uriaș al unei foste fabrici, unde s-au filmat și se filmează foarte multe seriale și filme, serialul ATİYE, cu  Beren Saat şi Mehmet Günsür în rolurile principale.

(*Fabrica de produse din piele și încălțăminte, cea mai veche fabrică din Turcia, (din 1800) a fost fabrica ce producea ghete și cizme, dar și alte produse din piele pentru armata turcă. S-a închis în 2001, apoi a fost privatizată. În 2004, a fost cumpărată, cu oferta cea mai mare, de aproape 30 milioane de dolari, de holdingul Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş., unul dintre cele mai bogate din Turcia. Valoarea amplasamentului a crescut și se presupune că terenul cu vedere la Bosfor valorează 3 miliarde de dolari.)

Din distribuție mai fac parte: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova și Meral Çetinkaya.

Serialul Atiye vorbește despre călătoria mistică, din trecut în zilele noastre, a frumoasei și tinere pictorițe Atiye.

La gală au participat toți actorii din distribuție, dar și Directorul Producții Originale Internaționale Netflix Micheal Azzolino, Directorul de Conținut Intern Netflix Turcia Pelin Diştaş, producătorul Onur Güvenatam, regizorii Gönenç Uyanık și Ozan Açıktan, scenaristul Nuran Evren Şit.

Primul episod al serialului a fost vizionat de: Hazar Ergüçlü, Elçin Sangu, Burcu Biricik, Ezgi Mola, Boran Kuzum, Efecan Şenolsun, Alina Boz, Pınar Deniz, Abdullah Oğuz, Muzaffer Yıldırım, Beste Kökdemir, Bihter-Selim Bayraktar, İbrahim Selim, Emre Yetkin, Esra Değirmencioğlu, Cansu Tosun, Mehmet Kurtuluş, dar și multe alte nume reprezentative ale lumii artistice și a modei.

Surpriza serii a fost Kenan Doğulu, însoțit de orchestra de 20 instrumentiști, între care și instrumente tradiționale turcești, care a interpretat, special pentru gala ATİYE, melodia „Susma/Nu tăcea„.
Sursa- RANINI TV
Fotografii- Ranini
Atiyeatiye1atiye4berenBeren01Beren1beren2beren3berenalbnegru2berenealbnegruBerenSaat1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.