Avem azi o melodie interpretată de Şevval Sam, Ender Çelebi din „Yasak Elma/Mărul interzis„. Este o scenă dintr-un alt serial- Bodrum Masalı/ Poveste din Bodrum-Sen Beni Ömrünce Unutamazsın/Tu nu mă vei putea uita viața toată. La final e și varianta Muazzez Ersoy. Am zis să vin cu altceva azi și am ajuns chiar și la o poveste.

Când ȋntunericul se lasă pe strada ta,

La colț, sunt eu. Nu poți uita.

Zilele acelea fericite ȋți tot vin ȋn minte.

Tu nu mă vei putea uita viața toată.

Karanlık çökünce sokağınıza

Köşede ben varım, unutmazsın

O mutlu günler hep gelir aklına

Sen beni ömrünce unutamazsın

Să zicem că ai rupt scrisorile și le-ai aruncat

Să zicem că ai ars fotografiile, una câte una,

Dar cum să ștergem un trecut ?

Tu nu mă vei putea uita viața toată.

Mektupları yırtıp attın diyelim

Resimleri bir bir yaktım diyelim

Bir mazi var olup nasıl silelim

Sen beni ömrünce unutamazsın

De câte ori oftez și șoptesc numele tău,

Fiecare ardere a mea e precum cea a lui Kerem*.

Un vis și voi fi lângă tine,

Tu nu mă vei putea uita viața toată.

(AH) edip adını her anışımda

Bir kerem misali her yanışımda

Bir hayal olurum yanı başında

sen beni ömrünce unutamazsın.

*KEREM nu este Keremcem, nici Kerem Alışık, nici Kerem Bürsin, ci personajul din povestea tristă de dragoste Aslı ile Kerem/ Aslı și Kerem.

Sunt mai multe variante ale poveștii, toate triste, una fiind aceasta.

Un șah, care nu avea moștenitor pentru averea sa, cere ajutor unui călugăr, de asemenea fără copii. Călugărul plantează un pom pentru soția sa și unul pentru soția Şahului. Doar copacul plantat pentru soția șahului înflorește și dă un măr. Cele două femei împart singurul măr și  promit că, dacă magia pomului funcționează copiii lor se vor căsători între ei. Într-adevăr, funcționează și șahul devine tatăl unui fiu, Kerem, iar călugărul, tatăl unei fiice, Aslı. Cu toate acestea, călugărul nu dorește ca fiica sa să se căsătorească cu un musulman, așa că găsește un alt bărbat care să se căsătorească cu fiica sa. Când Kerem află asta, o caută pe Aslı și se căsătorește cu ea imediat. Călugărul îi dă lui Kerem drept cadou o cămașă blestemată. După nuntă, când cei doi sunt singuri, Kerem desface cămașa, dar se dă înapoi imediat. După multe încercări nereușite, Kerem strigă, un strigăt atât de întristat încât izbucnește în flăcări. Aslı încearcă să-l ajute aducând apă, dar nu este de folos. Flăcările devin mai mari. Kerem moare și, în timp ce plânge pentru pierderea lui Kerem, părul ȋi ia foc și Aslı ȋși urmează iubitul.