ACTORI TURCI

La Dubai International Content Market


Inter Medya, una dintre cele mai importante companii de distribuție seriale, filme și conținut de televiziune din Turcia, participă la DICM Dubai International Content Market.
Distribuitor internațional al mai multor seriale de succes precum Bir Zamanlar  Çukurova, Çukur și Kara Sevda, Inter Medya a inclus ȋn catalogul de oferte și serialele Sefirin KızıRamo și Baharı Beklerken.
Se așteaptă ca aceste seriale să se bucure de mare interes deoarece actori precum  Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Murat Yıldırım și Isabella Damla Güvenilir au o masă foarte largă de fani ȋn ȋntreaga lume.
Can Okan, CEO-ul companiei a declarat: „Pentru noi este foarte important să continuăm succesul internațional al conținuturilor turcești. Venirea noastră aici este un prilej de a ajunge la noi clenți și a depăși anumite bariere.„
Sursa- RANINI 

2 răspunsuri »

  1. mia opinione actori de escelenza bravissimi belissimi ma registi esagerati introdure sempre alte figure e finire in tragedia????non ce tantto gradito scuza

    Apreciază

  2. Serialele turcesti au depasit bariere culturale si se bucura de apreciere in intreaga lume! Fenomenul inflationist al serialelor in Turcia unde in fiecare seara sunt difuzate 3-5 seriale, duce la oprirea prematura a unora! Acestea nu mai pot fi cunoscute international, deci nu pot aduce profit! Audientele trantesc munca multor oameni si, adeseori, gusturile turcesti in materie de subiecte nu au coincis cu cele ale strainilor! Seriale care in Turcia nu au stralucit, au explodat pe plan international! Turcii trebuie sa vina pregatiti la targurile de format!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.