Dacă ieri aflam că scenaristul Toprak Karaoğlu a scris un episod și a plecat să lucreze pentru un alt proiect, acesta fiind motivul amânării serialului lui Faruk Turgut, azi aflăm motivul real pentru care actrița Pınar Deniz a renunțat la colaborarea cu casa de producție patronată de Turgut și automat la a fi partenera de serial a lui Can Yaman. Aceasta a acceptat oferta lui Özcan Deniz de a i se alătura Regelui.

KRAL/Regele va fi serialul care pornește de la povestea de viață a unchiului lui Özcan Deniz, producătorul și scenaristul proiectului.

Unchiul Kadir a emigrat în Istanbul în 1970 și a devenit un erou popular.

Burak Deniz va da viață personajului principal, iar Pınar Deniz îi va fi parteneră.

După cum scriam și în titlu, de trei ori DENİZ!

Serialul va fi difuzat în februarie la ATV și va avea pe fotoliul de regizor pe Recai Karagöz cu care Özcan Deniz a colaborat în serialul de mare succes İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul.

Burak Deniz va fi plătit „regește„, acesta va primi 120.000 TL/episod, nu așa cum scriau ziarele în sensul că producătorul Özcan Deniz își caută actori de 20.000-30.000 TL!

Și încă o coincidență, serialul care i-a „răpit„ scenaristul lui Faruk Turgut, “KeF”, l-ar fi vrut pe Burak Deniz în rolul principal, dar el a ales proiectul lui Özcan Deniz.

SURSA- MEDYATAVA / TV100