Jurnalistul Cengiz Semercioğlu, cel care a adus în actualitatea turcă libido-ul despre care unii cred că e ceva extrem de rușinos, alții nu prea știu ce e, dar, în spirit de turmă, urlă „Huo!„, iar actorul și prezentatorul Hakan Ural spune „Nu mai încurcați acum mintea oamenilor. Dacă trimiteți o cameră de luat vederi în Taksim întrebând ce este libido-ul, vor crede că e un fel de mâncare.„

bandicam 2019-12-06 17-26-08-380.jpg

, scrie azi că Pınar Deniz ar fi renunțat la rolul din viitorul serial al lui Can Yaman. Mai scrie că linșajul în social media a devenit sport național și că nu a mai rămas cineva care să nu-i tragă un șut lui Can Yaman. Și, reamintindu-ne vorba „Un dezastru este mai bun decât o mie de sfaturi„, e de părere că e bine că i s-a întâmplat acum deoarece în viitor va avea pașii mai siguri. Mai consolează fanii scriind că cele întâmplate nu vor face ca să fie cariera acestuia una cu pământul, că producătorul Faruk Turgut nu a renunțat la el.

Scrie că amânarea proiectului pentru septembrie, dar și toate aceste discuții, au determinat-o pe Pınar Deniz să renunțe la rolul din „Can borcum/Dator cu viața„.

Producătorul Faruk Turgut a luat atitudine pe Twitter scriind: „Am anunțat luni pe toată lumea că serialul a fost anulat. Nu am înțeles ce înseamnă să renunți la un serial care nu se va filma. Cine a scris asta, să ne explice ca să înțelegem.„

bandicam 2019-12-06 18-46-37-994

Faruk Turgut anunța luni, prin intermediul emisiunii „Pagina a doua„ că, din cauza faptului că e nemulțumit pe alocuri de scenariu, dar și din cauza celor întâmplate în ultima vreme cu Can Yaman, filmările se amână pentru septembrie.

Ieri scria: „Ceea ce va face Can până în septembrie, nu reprezintă deciziile mele. Can are libertatea să-și trăiască viața așa cum dorește. Ca producător al lui, am avut doar propuneri pentru el.„

Astăzi aflăm de la jurnalista Birsen Altuntaș că „Serialul Can Borcum, despre care se vorbea că Can Yaman va juca cu Pınar Deniz, se amâna oricum deoarece scenaristul scria, in paralel, scenariul serialului KeF și a reușit să scrie doar un episod, motiv pentru care s-a amânat.

bandicam 2019-12-06 16-49-47-441

Dacă tot ne-a amintit jurnalistul că „Un dezastru este mai bun decât o mie de sfaturi„, probabil că este mai ușor să te agăți de un dezastru arătând alte ținte. Că și in Drept, dezastrul este considerat forță majoră și exonerează de răspundere, nu-i așa?

E mai greu să recunoști că scenaristul a optat să-și canalizeze energia spre celălalt proiect, al altui producător.

Tot de la Birsen Altuntaș aflăm că este vorba despre scenaristul Toprak Karaoğlu, cel care a scris scenariul serialului cu Çağatay Ulusoy și Aras Bulut İynemli, “İçerde”. Producția la care lucrează este una Es Film care ar fi in discuții cu STAR pentru difuzarea serialului “KeF„.

Deci nu sunt probleme „ici-colo„ la scenariu, ci scenaristul lucrează la un alt proiect.

Cât privește pe Pınar Deniz, cred că a existat oferta de a juca in viitorul serial. Și mai cred că a contat mult și recomandarea lui İzzet Pinto, CEO-ul de la Global Agency care probabil are o părere foarte bună despre Can Yaman dacă s-a implicat in evenimentul de la Cannes dedicat lui Can Yaman și care vorbea cu jurnalista Oya Doğan despre condițiile în care se poate vinde un serial în străinătate și un clasament al actorilor care vând acum cel mai bine.

Pinto spunea atunci: “ Deoarece „Fatmagül’ün Suçu Ne?’ este cel mai vândut serial actualmente, pe locul întâi sunt Engin Akyürek și Beren Saat!

În 2018 cel mai vândut serial a fost „Anne/Mama’ De aceea, Cansu Dere este în creștere. Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit sunt încă în locurile acelea situate cel mai sus în listă.„

Și mai spunea Pinto, “Cred că Pınar Deniz va crește foarte mult și va ajunge pe această listă.„

Colaborarea de la Cannes dintre Faruk Turgut și İzzet Pinto ar fi putut duce la recomandarea actriței Pınar Deniz.

Probabil că acum e o chestiune de imagine a actriței aceea de a renunța la a juca cu un actor atât de controversat precum Can Yaman.

Evident că nu Pınar Deniz a declarat că va renunța. Niște „surse„…

Până aflăm dacă scenaristul a renunțat la proiect sau Pınar Deniz la proiectul amânat sau anulat de Faruk Turgut, Can Yaman rămâne cel controversat, dar presa spaniolă nu renunță la a-l aduce pe copertă, așa cum italienii vor fi probabil bucuroși să-l aibă prezentator al emisiunii SURVIVOR.

bandicam 2019-12-06 16-22-32-910.jpg

Și dacă linșajul din social media a devenit sport național la turci, pe plan internațional nu știu la ce i-ar ajuta.

Azi e Can Yaman, mâine va fi altul.