GECCE scrie că actorul KEREMCEM a răspuns întrebărilor fanilor pe canalul de Youtube Onedio și răspunsul lui la întrebarea „De ce joacă doar roluri de bărbați bogați?„, răspunsul acestuia ar fi stârnit reacții. 

„După ce mi-am pus și eu această întrebare, am acceptat personajul Ali din Kimse Bilmez. Serialele sunt, de fapt despre dacă accepți sau nu ofertele venite de la casele de producție sau posturile tv. Dacă nu cumva ești producătorul serialului. Mie mi-au venit doar roluri de bărbați bogați. Am mari probleme din cauza asta pentru că eu provin din Regiunea Egee și sunt un friguros. Bărbații bogați se îmbracă subțire. La zero grade trebuie să ieși în cămașă și sacou. Cei săraci. își pot pune bluză de piele, pulover. Dar nu de asta am ales personajul Ali, ci pentru că îmi place și e o nouă deschidere. Am reacții frumoase și din partea voastră, dar a juca rolul bogatului nu e opțiunea mea.„

 

Ne poți da o informație despre tine pe care nu o mai știe nimeni?

– Nu știu dacă a rămas ceva neștiut având în vedere că au trecut 15 ani. Nu mănânc cimbru. Îmi plac numerele impare. Sunt un om bun.

De unde compatibilitatea cu Özgü Kaya şi energia?

– Özgü este un om bun, e talentată, profesionistă și poate că având amândoi un început muzical ca actori, oricum cântăm întruna la filmări…

De unde se cunosc Keremcem și Alp Navruz?

– Suntem actori ai aceleiași agenții. De acolo ne cunoaștem și nu-mi face deloc plăcere pentru că nu-mi convine să fiu în același cadru sau în același mediu cu cei mai chipeși decât mine.  Este o glumă în totalitate. Alp e un prieten pe care îl îndrăgesc foarte mult. Să ne vedem cu bine la UK İletşim.

Aveți un obicei care nu vă place?

-Uneori sunt prea nehotărât. Se întâmplă și când îmi iau ținute. De aceea nu prea-mi place să merg la cumpărături de îmbrăcăminte.

Crezi în karmă?

-Desigur. Cum e posibil să nu cred? Unul dintre motto-urile vieții mele este „Să nu spui niciodată „niciodată„. Mi s-au întâmplat, mai devreme sau mai târziu, o sumedenie de lucruri despre care am spus „niciodată„,. Orice ar fi, orice ai face sau orice ai face în viață, cred că e important să o faci bine, cu binele din inimă. Eu așa mă străduiesc să fac și sigur că există situații când nu reușesc. Când nu reușești, karma oricum ți-o întoarce.

I s-a scris că are vocea frumoasă și a fost rugat să cânte acest cântec-

„Poate că greșesc crezând că inima este o jucărie,

În dragoste, nu mă simt ca într-un leagăn.

Și nici măcar nu sunt în stare să-mi imaginez.

Crede-mă, este imposibil…

Dacă astăzi mă întrebi ce e dragostea,

Ar fi doar nopțile mele de plâns,

Copleșit  de iubire,

Epuizat…

Cu mâinile încătușate…

Nu înseamnă despărțire

prăpastia de final de drum?

Nu e deloc ușor să ai ochii plini de lacrimi…

Iar când vine vremea,

Vei spune un simplu adio…„

Referitor la acest cântec, a spus că pregătește o surpriză. În serialul Kimse bilmez, cântecul a fost cântat foarte grumos de Özgü, care a studiat Opera.

*********

Ai obsesii?

-în general îmi plac numerele fără soț. Când merg la sala de sport, atunci când aleg dulapul, îl aleg pe cel cu număr fără soț. Când mănânc alune, biscuiți etc, am grijă să mănânc în număr fără soț. Mănânc întâi trei, apoi continui câte două să fiu sigur că mănânc fără soț.

Apoi i-a cerut cuiva din echipa Onedio să râdă un pic pentru că îl privea cumva încruntat și i s-a răspuns că încruntatul e gelos pentru că s-ar putea ca Keremcem să-i fi luat iubita. Mirat, Keremcem a aflat, în cele din urmă că e posibil să renunțe la el pentru că ea s-a îndrăgostit de Keremcem. Keremcem a spus că asta nu e vina lui și au glumit.

A urmat întrebarea cu rolul bărbatului bogat, cea de la începutul articolului.

Cânți la un alt instrument în afară de chitară?

-Nu. Când eram mic, mama m-a văzut,la țărmul mării, cum mă ucam cu degetele de la picioare și m-a înscris la pian, dar cursul era luni, iar luni erau ștrumfii la televizor. Am ale ștrumfii și, din păcate, nu cânt la pian. Dar tot mama este motivul pentru care am început să cânt la chitară pentru că mi-a dăruit o chitară cumpărată din Spania. Aaa și mai cânt la muzicuță. Am un cântec „Yağmur/Ploaia„, pe al treilea album. Acolo, eu am cântat la muzicuță.

Ce personaj îți place cel mai mult în Harry Potter?

-Harry Potter.

De ce nu-ți folosești numele de familie? Ai un motiv?

-Nu că nu îl folosesc, dar acesta e numele de artist. Începându-mi cariera ca și cântăreț, numele lung nu era oportun. Mama mi-a ales prenumele. Tata e Cem. Numele de familie este DÜRÜK. Nu prea pare nume de artist, dar mă mândresc cu numele meu de familie. Bunicul e din AYDIN. Era fermier. Tenul era afectat de soare. Vine de la dürülmüş – pliat.

Și tu îți scoți încălțămintea, ca și noi, la intrare în casă?

-Da. Nu este o obsesie, ci pentru că vreau să păstrez casa curată. Dar dacă, ieșit din casă,uit ceva în sufragerie, nu mă mai descalț pentru a intra în sufragerie, dar am grijă să păstrez curățenia. Sunt un om curat,mă descalț, dar nu e o obsesie. Și la nivelul cu dormitorul nu intru încălțat.

Apoi i s-a cerut să fotografieze cu telefonul echipa din spatele camerei de luat vederi, ceea ce a și făcut.

Și a adăugat- Eu, în ciuda lipsei lor de energie, sunt energic în fața voastră. Mă înțelegeți? Mulțumesc.

Există cântece noi și concerte?

-Da, există, am surprize. Oricum, cântecul nou e surpriza. Ceea ce fac acum cu Akustik Karavan/Caravana acustică e pregătire preliminară pentru noul cântec. Le spun și celor din echipa Kimse bilmez că o zi liberă avem pe săptămână. Ei iau pauză, eu sunt în studio pentru că pregătesc noi cântece pentru voi.

Ce însușiri ale lui Ali îți plac cel mai mult?

-In primul rând pentru că e bărbat, curajos, e de partea corectitudinii, știe să iubească și poate să recunoască asta. In rolurile pe care le-am interpretat, am avut șansa ca personajele să-mi fie apropiate. E important să fii bun și un astfel de bărbat este Ali.

Urmăriți, ca și noi, duminica „Kimse bilmez„?

-Ori de câte ori pot, dar, de obicei, muncesc pentru că noi, în general, avem marțea liber. Inregistrez sau vizionez de pe Youtube. Vizionez totul, nu doar scenele mele, toată povestea. Eu citesc întreg scenariul. Nu o spun ca și critică, dar sunt unii actori care spun că nu e cazul să știe ceva ce personajul lor nu știe. Mie nu-mi iese asta. Eu citesc tot scenariul. Il citesc fără grabă, de aceea îmi ia vreo trei ore să citesc tot scenariul.