1 Decembrie este Ziua mondială de combatere a SIDA și este dedicată creșterii gradului de conștientizare a pandemiei de SIDA cauzată de răspândirea infecției cu HIV.

Cu acest prilej, Nihat Odabașı, fotograf de modă și regizor video muzical, a realizat o expoziție de fotografie denumită „Cea mai mare boală a mea„,la care au contribuit cincisprezece vedete din Turcia- Ali Yağcı, Bade İşçil, Bennu Gerede, Burak Yörük, Damla Biliç, Derya Uluğ, Ebru Şahin, Ece Sükan, Gökhan Türkmen, Hazal Filiz Küçükköse, Kubilay Aka, Reynmen, Tuba Ünsal, Zeynep Bastık.

Boala reprezintă, de fapt, cea mai mare pasiune a fiecăruia dintre ei.

Ebru Șahin a răspuns că boala ei cea mai mare este să cânte.

bandicam 2019-12-01 00-32-01-816.jpg

Hazal Filiz Küçükköse a răspuns că sunt florile.

bandicam 2019-12-01 00-29-47-520.jpg

Kubilay Aka a spus că cea mai mare boală a lui e cafeaua.

bandicam 2019-12-01 00-43-48-436.jpg

Desfășurată cu eticheta #birliktehivdengüçlüyüz – împreună suntem mai puternici decât HIV, campania are menirea de a crește gradul de conștientizare a pandemiei de SIDA și de a sprijini persoanele cu HIV astfel încât acestea să poată mărturisi mai ușor boala de care suferă.

Expoziția va fi deschisă în mai multe orașe ale Turciei.

https://www.instagram.com/p/B5f_QOUgH2i/

Ebru Șahin a scris pe Instagram-

„A face parte din acest proiect semnificativ și a munci în numele conștientizării, este foarte valoros pentru mine. Sunt foarte fericită că am fost inclusă și că v-am cunoscut.„