Sări la conţinut

Popular sau de succes?

Aseară, la ieșitea dintr-o locație, unde a avut loc un eveniment organizat de soția sa, Bașak Dizer, actorul Kıvanç Tatlıtuğ a declarat că există posibilitatea să fie văzut și la teatru.

Nu în sală, ci pe scenă.

In sală, știindu-se pasiunea lui pentru teatru, a fost de mai multe ori, iar aici v-aș reține atenția reamintindu-vă de prezența sa la reprezentația piesei de teatru  „Steaua fără nume„ de Mihail Sebastian. Nu s-a întâmplat în România, ci în Turcia. Era un prim proiect al companiei de producție care aparține actriței Tuba Ünsal.

k11Mona

Kıvanç Tatlıtuğ are acum cu siguranță mintea limpede și se va ridica la nivelul rolului.

Nu o spun pentru că altă dată nu ar fi avut mintea limpede.

El însuși declara că nu vrea să le facă pe toate deodată, deoarece este dificil. Spunea că, pentru a-și asuma această responsabilitate, atunci când va decide să joace într-o piesă de teatru, trebuie să aibă mintea limpede și să se concentreze doar asupra acelui rol pentru a se putea ridica la nivelul rolului.

Ne amintim că am scris aici, nu cu mult timp în urmă că, conform emisiunii de la TV8 Gel Konuşalım/Vino să vorbimKıvanç Tatlıtuğ va interpreta un rol într-o piesă de teatru care se va juca la BKM și va fi scrisă și regizată de Yılmaz Erdoğan, același care l-a provocat cu un rol de comedie într-un film de cinema (‘Organize İşler Sazan Sarmalı) , rol cu care a și obținut Premiul pentru Cel mai de Succes Actor de Comedie al Anului (la Premiile de Teatru și Cinema Sadri Alışık) și Actorul de Cinema al Anului la Obiectivul de Aur, ediția a 24-a, a Asociației Jurnaliștilor din Presa Mondenă.

La întrebarea despre proiectul de pe Netflix sau alt serial, acesta a spus că are alt proiect și apoi a făcut referire la teatru.

Reporterul i-a spus că a auzit că ar fi semnat pentru un serial, dar nu a apărut știre și i-a răspuns- „Probabil că nu a apărut știre.„, iar când cineva a spus „Netflix„, a spus că are altceva și apoi a spus că s-ar putea să-l vedem și la teatru.

Data trecută spunea că citește scenarii. Neavând ceva concret, probabil că a vrut să treacă peste subiect.

A mai fost provocat cu întrebarea „Ce înseamnă succesul în opinia dumneavoastră? A fi popular înseamnă a fi de succes?„, a spus „Acestea nu sunt chestiuni de discutat aici, la ora asta.„

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: