Sări la conţinut

Ranini, sfat pentru Can Yaman

„Goana neliniștită a lui Can Yaman ȋn drumul spre celebritate devine, din zi ȋn zi „arogantă„. Poate el nu este arogant, nu știu, dar așa pare. Când aroganța exagerată și starea de infatuare ies prea ȋn prim plan, prima stație care urmează este „antipatia„. Este util să fii un pic atent.

Dacă cobori ȋn stația „antipatiei„, ȋn jur vei vedea o mare singurătate. Iar cei ce azi, care ȋl sprijină și incită, ȋl vor lăsa pe Can Yaman, cel devenit oarecare și vor urca ȋn alt tren. Se vor ȋndepărta. Cel care poate ȋmpiedica asta este tot Can Yaman. Să se detașeze un pic de cele trăite ȋn locul unde poate privi cu mintea.

O spun ca persoană care-i vede talentul, căreia ȋi face plăcere să-l vizioneze și care dorește ca drumul lui să dureze la nesfârșit. Traduc reflectarea căii planificate. Cuvintele mele vor părea nesuferite. Să pară. Aș dori să vă gândiți un pic la acest aspect.„ RANINI

bandicam 2019-11-28 01-37-55-006bandicam 2019-11-28 01-38-00-239bandicam 2019-11-28 01-38-11-338

CanYaman.jpg

4 comentarii »

 1. CAN YAMAN este mesager al filmului in care a jucat, in acelasi timp atrage atentia Europei occidentale ca mai sunt in lume filme si actori turci de exceptie.
  Nu cantitativ se masoara tarile in care ruleaza un film ci calitativ, exemplu in Spania ruleaza 4 filme turcesti iar in Italia 3, conform articolului urmator este un tsunami.
  In SPANIA, ITALIA, UNGARIA, ELVETIA, FRANTA, etc. vocile sunt dublate, asta face sa se piarda putin din calitatea filmelor , deoarece nu auzi si cunosti vocea actorilor in primul rand, in al doilea rand nu ai posibilitatea sa cunosti si sa inveti limba respectiva.
  CAN YAMAN este un actor foarte talentat, sensibil, prin vizitele lui in diverse tari nu a facut altceva decat sa promoveze valorile tarii sale, de aici nu putem sa ajungem la concluzia ca este arogant si infatuat, a reusit ca serialele in care a jucat el sa fie difuzate in Italia, Spania alaturi de celelalte seriale turcesti.

  Apreciază

 2. CAN YAMAN este un actor foarte talentat, inteligent, carismatic, modest si chiar timid, nu demult declara ca sta cu picioarele puternic ancorate pe pamant. Serialul ERKENCI KUS a devenit un fenomen, calatoriile lui prin diverse tari din VESTUL EUROPEI si participarea lui la diverse activitati, invitatii pe care a fost nevoit sa le onoreze la diverse leleviziunu au fost facute pentru fanii lui, sacrificiul oricarui actor, dar asta nu inseamna ca este arogant, infatuat, etc. din contra se vede din diverse video clipuri ca este impresionat si bulversat de atentia care i se acorda.
  Ridicarea noii generatii de actori talentati atrage invidii.
  Ma uit din cand in cand la asa numitele seriale super si pe canalele TV din Ungaria, si remarc din nou ca daca scenariul serialului nu ar fi excelent, actorii nu ar fi fost atat de indragiti. Un scenariu colosal poate sa faca de cele mai multe ori ca un film sa ajunga bun, dar asta nu inseamna ca si actorii sunt excelenti, alteori un scenariu normal cu actori exceptionali poate sa duca la un serial fenomen. Vezi PODURILE DIN MADISON COUNTY.
  Daca acum un actor are succes , poate peste ani sa nu mai ajunga la aceeasi performanta. Astazi esti o stea, maine o stea cazatoare, la fel ca orice om de pe planeta.
  CAN YAMAN este suficient de inteligent si talentat incat sa nu cada in aceasta plasa de intrigi.
  Gusturile nu se discuta, dar nici nu trebuie sa critici actorul, acesta munceste foarte mult pentru ca noua fanilor sa ne fie bine.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Adevărat, mulțumim! Juri că este într-o cursă contra cronometru, că se pregătește pentru lansarea în viața politică. Este păcat, pentru că are un mare potențial.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: