Sări la conţinut

Kuruluş OSMAN, cu Burak Özçivit, din nou pe primul loc

Episodul de aseară al serialului KURULUȘ OSMAN/Osman Intemeietorul, s-a situat pe primul loc la toate cele trei categorii de audiență.

Producătorul și scenaristul Mehmet Bozdağ declara:

„Osman, fiul cel mic al lui Ertuğrul Gazi, a fost ales, la 21 de ani, să conducă statul. Când m-am gândit la lumea lui spirituală, la perspectiva lui, mi-a venit ȋn minte Burak. Atunci, abia se terminase serialul lui. Am vorbit cu el și ne-am ȋnțeles ȋn scurt timp. A muncit un an ȋntreg. A reușit o performanță legendară.

Avem 45 de personaje. Am realizat seriale cu cele mai multe personaje din istoria televiziunii turce. Asta asigură longevitatea. Nu se ȋnvârte totul ȋn jurul aceluiași personaj și aceleiași povești. Am ales personajele ȋntr-un casting de peste 5000 de persoane. Am ales cu atenție și personajele secundare.

Nimeni nu stă degeaba ȋn plan second. Am fost atenți până și la alegerea accesoriilor pentru cai. La noi nu există doar actori, ci și atmosferă. Vrem ca fiecare scenă să fie ca un tablou. De aceea muncim până la cel mai mic detaliu.”

Şi mai spunea:

„În adâncul sufletelor noastre, suntem fiecare câte un Osman! „Kuruluș Osman/Osman Intemeietorul” este povestea esenței noastre!„

bandicam 2019-11-28 11-27-14-654bandicam 2019-11-28 11-27-35-918bandicam 2019-11-28 11-27-55-286

 

BurakOzcivit (3).jpg

1 comentariu »

  1. Burak Ozcivit este cel mai bun actor din Turcia si pentru mine este cel mai bun actor din lume; ma bucur pentru el ca a fost ales in rolul principal in acest proiect Kurulus Osman ; dar cel mai mult ma bucur pentru rolul lui Kemal pe care la avut in proiectul fenomen Kara Sevda.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: