Noua dramă a BBC, The Mallorca Files, anunțată în octombrie a anului trecut, a început să se difuzeze.

Elen Rhys și Julian Looman joacă rolul principal în serialul de dramă despre crime care are 10 episoade. Primul episod al proiectului s-a difuzat pe BBC One în 25 noiembrie 2019 și va continua să se difuzeze în serile de luni. Totuși, întregul sezon al serialului este deja pe BBC iPlayer, platforma de difuzare online a BBC.

Povestea lui Dan Sefton (Delicious), produsă de Cosmopolitan Pictures și Clerkenwell Films, pune comunitatea de imigranți în centrul său. Un detectiv britanic și un german care trăiește pe o insulă însorită spaniolă au abordări foarte diferite ale evenimentelor. Britanica Miranda Blake (Rhys) își ia cariera în serios, iar germanul Max Winter (Looman) este un neobișnuit și extrovertit. Cele două personaje încearcă să elucideze împreună crimele de pe insulă.

Hazar Ergüçlü este actriță invitată. Ea apare în episodul 4, „Fan numărul numărul 1”. Când un model celebru dispare, Max și Miranda pășesc în lumea modei și designului pentru a-și da seama cum și unde o persoană dispare brusc din trenul în mișcare.

Ergüçlü dă viață unui personaj pe nume Azra Bolat, care lucrează ca make-up artist în departament. Azra era o prietenă apropiată a Valentinei, cea care a dispărut brusc, iar drumul ei se intersectează, cu prilejul audierilor cu privire la caz, cu Max și Miranda.

Sursa- RANINI