În această seară, la FOX TV, se va difuza primul episod al serialului Ferhat ile Șirin/Ferhat și Șirin.

Drumul lui Ferhat, un tâmplar oarecare, ajunge, când nici nu se așteaptă, la dragoste și o lume bogată și întunecată. Din micul lui atelier, Ferhat ajunge în magazinele istorice ale Bazarului Acoperit care îl duc la conacul Karalı . Pereții conacului către care a fost împins de viață, sunt martori ai trecutului în care există urmele lui Ferhat.

Ferhat, Şirin și Banu… Habar nu au că sunt împinși acolo unde vor cunoaște atât miracolul, cât și dezastrul dragostei. Dragoste lor este una legendară. Este imposibil ca în această poveste să fie fericită toată lumea.

Cea mai mare tragedie a acestei povești este că, de fapt, o dragoste se aprinde din cenușa unei alte povești de dragoste,arsă din durere și răzbunare.

De fapt, totul începea cu ani în urmă. O dragoste din acelea unde se iau vieți, viețile sunt înnegrite și familiile sunt împrăștiate.

 


 

Serialul “Ferhat ile Şirin/Ferhat și Șirin” este o producție O3 Medya și Artistanbul, cu un scenariu de Savaş Korkmaz și având în regie pe Mehmet Ada Öztekin.

Din distribuție mai fac parte: Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Şehsuvar Aktaş și Işıl Yücesoy.

Unul dintre amplasamente este și casa Boranilor din „Mireasa din Istanbul„! Conacul Karalı. 

 

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

 

fs01fs1fs02fs2fs03fs3fs4fs5fs6fs7fs8fs10fs11fs12fs13