NETFLIX a difuzat primul teaser al serialului ATİYE,

Proiectul OG Medya, prin Onur Güvenatam, are ca producători executivi pe Özge Bağdatlıoğlu și Jason George, producător- Alex Sutherland. Scenariul este semnat de Jason George și Nuran Evren Sit, iar pe fotoliul de regizor se află Ozan Açıktan și Gönenç Uyanık.

 „ATİYE” este un serial inspirat din romanul lui Şengül Boybaş “Dünyanın Uyanışı/Trezirea Lumii” și aduce povestea captivantă și mistică a tinerei și frumoasei pictorițe Atiye.

Atiye trăiește o viață simplă și fericită, la Istanbul, alături de familia și Ozan, iubitul ei.

Până în clipa când s-a descoperit în Göbeklitepe cel mai vechi sanctuar din lume.

Erhan, arheologul care face săpături în zonă, descoperă relații mistice și un simbol între Atiye și Göbeklitepe.

Atiye decide să își caute trecutul în sanctuarul antic.

Pe măsură ce se deschide cortina acestui mister, Atiye se va confrunta cu evenimente ce îi vor aduce o serie de întrebări despre trecut și viitor, real și spiritual.

Kelly Luegenbiehl, Director General Adjunct Producții Internaționale Netflix, declara pentru Ranini:

„Avem convingerea că, după primul serial original turcesc pe Netflix „The Protector„, iubit foarte mult atât în Turcia, dar și în Lume, și al doilea serial original turcesc va fi foarte iubit. Cu Beren Saat în rolul principal, acest serial va purta în toate colțurile lumii o nouă și foarte emoționantă poveste. Drumul nostru, început la Istanbul cu Hakan: Muhafız/The Protectr, va continua cu noul serial, „Atiye„,la Göbeklitepe și Nemrut, va aduce lumii frumusețile naturale și bogățiile Anatoliei, valorile istorice și culturale. Suntem foarte fericiți că avem colaborarea cu Beren Saat care se întoarce pe ecrane cu Atiye, un rol de femeie puternică.„

Mai fac parte din distribuție: Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova și Tim Seyfi .

 Atiye (The Gift) , din 27 decembrie, pe NETFLIX.