ACTORI TURCI

Nu suntem ceea ce părem a fi


Frumoasa actriță  Pınar Deniz este coperta revistei All. Aceasta se pregătește să revină în atenția fanilor săi cu serialul “Aşk/Love 101” pe Netflix.

PinarDENIZ1

Actrița a declarat pentru revista All că „Televiziunea este un mediu mai restrictiv și are o matematică știută, nu poate adăposti orice poveste. Mediul digital este unul mai diversificat și liber. Deoarece te poți exprima mai fără filtru și într-un timp scurt, majoritatea se îndreaptă spre digital pentru că poți viziona când și cât vrei.„
Prezentă și în distribuția filmului lui Özcan Alper, Pınar Deniz a mărturisit că în copilărie visa să devină psiholog.

pINARdENIZ4.png

“In general, domeniul psihologiei mă preocupă foarte mult. Mă interesează mai mult ce nu spun oamenii decât ce spun ei. Pentru că nu suntem cum părem a fi. Fiecare ascunde câte ceva. Puteam să-mi dedic viața cercetării substraturilor, să înțeleg ce și de ce facem.”
Cu privire la emoțiile sale în calitate de actriță, Pınar Deniz a spus : “Faptul că milioane de oameni te urmăresc, face să-ți tremure mâinile și picioarele, dar nu mă gândesc deloc la asta când joc. Teama și durerile abdominale încep ulterior. (Sursa: Hürriyet)

PinarDeniz2


Jurnalista Oya Doğan (Gazete Vatan) vorbea cu İzzet Pinto, CEO-ul de la Global Agency, despre condițiile în care se poate vinde un serial în străinătate și un clasament al actorilor care vând acum cel mai bine.

Pinto spunea atunci: “ Deoarece „Fatmagül’ün Suçu Ne?’ este cel mai vândut serial actualmente, pe locul întâi sunt Engin Akyürek și Beren Saat!

În 2018 cel mai vândut serial a fost „Anne/Mama’ De aceea, Cansu Dere este în creștere. Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit sunt încă în locurile acelea situate cel mai sus în listă.„

Și mai spunea Pinto, “Cred că Pınar Deniz va crește foarte mult și va ajunge pe această listă.„

PinarDENZ3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.