Sări la conţinut

Dublă emoție


DEMET ÖZDEMİR, noua ambasadoare PANTENE, se află la Baku cu prilejul unui eveniment de promovare a brandului.

Stilistul Rutkay Öziş o însoțește în Azerbaidjan. Acesta i-a ales pentru acest eveniment creații semnate Nedret Taciroğlu şi Alexander McQueen.

bandicam 2019-11-15 22-44-58-497

De Hair&Makeup s-a ocupat Önder Tiryaki.

La evenimentul de prezentare a sa în calitate de ambasadoare a brandului, Demet Özdemir declara că este imaginea Pantene pentru un an de zile, timp în care vor avea un parcurs foarte frumos.

A spus că acest an a fost pentru ea unul foarte frumos și s-a încununat cu Pantene.

Despre cum a primit oferta, aceasta a spus că ambele părți erau în căutarea unei energii și s-a realizat o frumoasă întâlnire.

A declarat că o așteaptă un proiect extraordinar. Este primul rol principal de dramă și are dublă emoție. A avut loc pasul premergător filmărilor, acela de citire a replicilor și vor începe filmările.

Filmările pentru teaser au avut loc.

A mai fost întrebată dacă crede că va avea același succes, aceeași compatibilitate ca și în parteneriatul cu Can Yaman și a spus că aceasta e datoria actorului și trebuie să reușească și speră ca toată lumea să simtă la fel.

A dezmințit știrea conform căreia ar fi vrut să-și cumpere o nouă mașină și ar fi apelat la o cunoștință pentru a i se face reducere de preț.

De asemenea, actrița a dezmințit știrea cu privire la impresarii din Franța care au venit cu ofertă de proiect și a spus că nu a auzit nimic și nici nu citise o astfel de știre.

Cineva i-a reamintit că a fost ziua de naștere a fostului partener de serial, dar, nedorind să discute despre acest ssubiect, l-a întrerupt spunând „Este o seară atât de specială și importantă. Vă mulțumesc.„

Are dreptate să nu vorbească. Era eveniment de lansare Pantene. Oportun era să vorbească despre noul proiect. Dacă ar fi spus câteva cuvinte despre Can Yaman, sigur presa ar fi preluat doar acele cuvinte și nu ar fi fost bine pentru brand și noul proiect.

Sigur, presa tot a speculat întrebându-se dacă au devenit distanți.

1 comentariu »

  1. Frumos, același echilibru ca la Can. Sunt de admirat, este viața lor personală și numai ei trebuie să se bucure de ea. În momentul în care se amestecă viața personală cu cea profesională, lucrurile o iau la vale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: