Can Yaman a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 ani împreună cu părinții, prietenii și reprezentanții brandului israelian pentru care va fi imagine.

A stat un pic de vorbă cu reporterii de la Uçankuş şi Kanal D, iar la interviu i-a fost alături și tatăl său care, întrebat ce are de spus în legătură cu faptul că la 30 de ani fiul său este cunoscut în atâtea colțuri ale lumii, a spus că la 30 de ani începe viața fiului său, iar Can Yaman a mărturisit că și el crede că de la 30 de ani totul va fi mult mai frumos.

Întrebat ce dorință și-a pus, acesta a spus că singura lui dorință este ca toți cei dragi, părinți, prieteni, manageri, asociați să-i fie alături, să fie în viață. „Dumnezeu să ne dea sănătate și liniște. Dacă ești sănătos, restul vine cumva de la sine. Omul să-și păstreze inima curată, să fie recunoscător și Dumnezeu îi dă. Asta îmi doresc. Nu am avut o dorință specifică. Cel mai frumos sentiment este să-i ai pe cei dragi alături. Să dea Dumnezeu să fiu ani mulți alături de cei dragi.„ a spus Can Yaman.

 

 

Întrebat care este cel mai spiritual dar primit în viața sa, nu a putut da un exemplu, fiind surprins de întrebare, dar, ca și tatăl lui, a spus că,în acest sens, cel mai spiritual dar este să fii în gândul oamenilor, să-și amintească de tine, să te sune într-o astfel de zi.

Tocmai în acel moment a venit un grup de fani, iar tatăl și fiul au spus: „Iată, darul spiritual!„.

Can Yaman a confirmat știrea cu privire la faptul că va fi imaginea unui brand de parfumuri din Israel spunând că echipa este prezentă acolo și e dublă sărbătoarea: aniversarea lui și semnarea contractului. Nu a confirmat suma primită, dar nici nu a infirmat-o spunând că nu e cazul să vorbească despre sume.

A spus că, în cele două luni care au rămas până la a merge în armată, va merge, pentr 3-4 zile, ca invitat al unei televiziuni, în Spania, apoi va merge în Israel.

Și a fost întrebat despre o fană care s-a aruncat în mare pentru că nu a reușit să-l pupe pe actor. Can Yaman a răspuns că a auzit și că el nu era în acea seară acolo, că nu este adevărat ceea ce s-a scris, că el și forțele de ordine au salvat-o, dar că se bucură că nu a pățit nimic și își dorește ca Dumnezeu să apere sănătatea mentală a noastră, a tuturor.

Întrebat dacă ar mai vrea să spună ceva, tatăl lui Can Yaman a mărturisit că fiul său este unul dintre copiii buni ai lumii și aceasta este și părerea tuturor. Dorește ca Dumnezeu să dea tuturor o viață cu sănătate și liniște, fiul lui continuându-și drumul sănătos și liniștit.


În altă ordine de idei, potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, următorul proiect al lui Can Yaman va fi, serialul „Can borcum/Dator cu viața„, producție Gold Film.

Serialul care ar putea începe în luna martie.

bandicam 2019-11-09 23-42-04-365.jpg


Și în altă ordine de idei, directorul editorial Hello Turcia spune că două zile a corespondat cu directorul internațional de la Hello Spania care i-a mărturisit că pentru niciun alt actor turc nu au mai fost bombardați cu mesaje prin social media și mailuri.

bandicam 2019-11-10 17-59-48-972

Aceiași fani au trimis mesaje către Hello Turcia!

bandicam 2019-11-10 18-00-50-087

 

https://www.hola.com/actualidad/20191107153462/can-yaman-hola-lectoras-roma-hello-turquia/