Sări la conţinut

Kıvanç Tatlıtuğ, Obiectivul de Aur pentru Actorul de Cinema al Anului

Aseară a avut loc gala de decernare a premiilor Obiectivul de Aur, ediția a 24-a, a Asociației Jurnaliștilor din Presa Mondenă. 🏆

Evenimentul s-a desfășurat la CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul și a fost sponsorizat de NETFLIX și Centrul de Medicină Estetică DOKU.

Prezentatorii galei au fost  Doğa Rutkay și Hakan Bilgin.

Kıvanç Tatlıtuğ a fost desemnat Actorul de Cinema al Anului pentru rolul din “Organize İşler Sazan Sarmalı”.

Intervievat pe covorul roșu, Kıvanç Tatlıtuğ  a declarat că este bucuros de revederea cu ei,  a fost în vacanță, este foarte bine, are o energie foarte bună, analizează proiectele și că trăiește emoția de a fi prezent la festivitatea de premiere „Obiectivul de Aur„, A mai spus că e curios cum se va desfășura seara și a urat tuturor o seară plăcută.„

Întrebat dacă va fi premiat, actorul a răspuns. „Vom vedea. Să fie o surpriză pentru noi toți.„

 

Când i s-a înmânat premiul. Kıvanç Tatlıtuğ a declarat că este o seară minunată, acesta este al doilea premiu pe care îl primește din partea Asociației Jurnaliștilor de Presă Mondenă și este foarte fericit. Probabil s-a referit la două premii pentru cinema! Mai are unul pentru dramă tv.

Actorul a fost premiat în 2012 cu premiul „Cel mai Bun Actor de Serial- Dramă a Anului„ pentru rolul din Kuzey Güney şi în 2013 cu premiul „Cel mai bun Actor de Cinema al Anului„ pentru rolul din Kelebeğin Rüyası/Visul Fluturelui„.

 

 

%d blogeri au apreciat: