Sări la conţinut

După o colaborare de 14 ani

Într-un interviu acordat emisiunii „Conversații la bloc„ (İlker Gümüşoluk) (15 august 2014) chiar în curtea sa, Keremcem vorbea despre cum era să-și piardă viața într-un concert.

„R: Care este cea mai interesantă întâmplare de la concert?

K: Era să mor…

R: Hahaha…

K: Era un concert în zona Mării Negre. Pe-acolo se întâmplă mereu câte ceva.

R: Focuri de arme..

K: E atâta gălăgie în scenă că nu auzi zgomotele focurilor de armă. Se trăseseră câteva focuri în aer, în apropierea scenei, dar eu n-am auzit. Deodată a venit Doğan. L-ai cunoscut. Lucrez cu el de zece ani. La un moment dat cântam „Unde să merg…„ și a venit de m-a prins de subbraț și m-a dus de acolo. L-am întrebat: „Ce faci Doğan, nu vezi că eu cânt?„ Îmi răspunde: „Bine, nu-i problemă. Trag ăștia (cu arma).„ Și m-au dus de acolo…„

Cel despre care se poate spune că i-a salvat viața este Doğan Ayaz care scria ieri pe Instagram:

„Vă salut. Azi aș vrea să vă comunic o situație nouă. Zilele trecute am decis să punem punct relației asistent-cântăreț cu Keremcem cu care împart același drum din 2005. Va rămâne în continuare prețios tot ceea ce am realizat împreună. Îmi doresc ca toată lumea să aibă drumul deschis și luminos. Noul meu număr de contact este…„

Yilmaz Kahraman, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Keremcem, a scris la postare:

„Te-am cunoscut datorită lui Keremcem și în scurt timp te-am văzut ca pe un frate. Îți doresc succes în continuare. Job-urile se termină, prieteniile nu se termină! Să ne vedem cu bine. 🙏„

bandicam 2019-10-31 18-24-13-424.jpg

<<Conform site-ului atv.com.tr, Keremcem, interpretul unuia dintre rolurile principale, a avut un cantonament de pregătire de trei luni. Actorul de succes a fost instruit în arte marțiale de antrenori care colaborează cu vedete de la Hollywood. Pentru scenele de acțiune, Keremcem s-a pregătit cu Fatih Uğurlu. Pentru arte marțiale filipineze, antrenor i-a fost Mert Hüseyin Gürsoy.

Timp de cinci zile pe săptămână, Keremcem s-a antrenat în box, kickbox, arte marțiale filipineze (Kali) și a primit instruirea de bază pentru tragerile cu arme de foc.>> scriam cândva.

Sigur, nicio colaborare nu durează o viață. Doar că, văzând postarea, mi-am amintit ce însemna Doğan Ayaz pentru Keremcem.

bandicam 2019-10-31 17-39-18-442.jpg

De aici este fragmentul de mai sus:

6 comentarii »

 1. Frati erau si ei. Dogan i-a salvat viata, Dogan a fost cu familia lui, cu el in tot ce avea nevoie. Nu a fost doar the bodyguard. Despartirea a fost urata pentru ca i-a dat si unfollow. Regratabil dar asta e noul Keremcem. Indeparteaza tot ce era frumos din viata lui si ce ramane? Vedem si noi ce mai are, nu mai dau startul .

  Apreciază

 2. Ce bine ar fi sa citeasca Dogan acest frumos articol. Ii multumim si noi pentru toti anii petrecuti cu Keremcem si pentru viata salvata. Omul asta l-a ajutat cu toate femeile, cu familie cu tot. Nu cred ca a fost doar „mi-am gasit alt job, alt artist”. Keremcem dupa despartirea cu Ilay s-a schimbat mult. Unde ii sunt vechii prieteni? Evenimentele sociale, galerii de arta, concerte cu Emir…Mehmet and co?
  Are sofran lady si tipul asta din Olanda.
  Frumos mesaj. Si Keremcem putea sa ii multumeasca public. Trist.

  Apreciază

 3. Eu nu cred ca ei au avut o simpla colaborare. Dogan a fost mai mult decat familia lui alaturi. Adevarul este ca dupa plecarea lui Ilay dim viata lui, au plecat toti.chiar asa, ce se infampla cu el?

  Apreciază

 4. Ce articol frumos ati facut. Dogan merita tot. Decizia asta a fost grea si e pacat.facea parte din familie. Si inca un om bun pleaca de langa el. Trist Keremcem!

  Apreciază

 5. Chiar m-a surprins articolul asta. Dogan a fost familia lui. Pe langa ca ii datoreaza viata, a facut atatea pentru el. Incredibil. Keremcem face numai nefacute. Pacat 💔

  Apreciază

 6. O veste trista! Asa rău ne pare. Personal Dogan pentru noi a fost super tip, ne-a ajutat mult. Multumim pentru articol. Succes amândurora!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: