Sări la conţinut

Comedie romantică turco-spaniolă

Jurnalistul Sina Koloğlu de la Milliyet scrie câte ceva despre serialele turcești la Cannes.

„Târgul de televiziune MIPCOM de la Cannes a început la 14 octombrie și s-a încheiat în 18 octombrie. Serialele turcești au fost iar în prim plan. ‘Kuzgun’ la noi a ajuns la final, dar la târg a fost cumpărat de România. Se spune că este unul dintre serialele care s-au  bucurat de mare interes. Și ‘Kızım/Fata mea’ are mulți cumpărători.

Ultima oară s-a vândut canalului slovac Markiza.

Două posturi cu plată sunt în competiție pentru serialele turcești: Nova și Divinity.

Au mai cumpărat: ‘Fazilet Hanım ile Kızları/Doamna Fazilet și fiicele ei ‘(Nova) și ‘Aşk Laftan Anlamaz/Dragostea nu știe de vorbe ’ (Divinity)… ‘Bir Zamanlar Çukurova’  este, de asemenea, un proiect de interes.

 ‘Kırık Kanatlar/Aripi frânte’ s-a vândut în Argentina. Sunt așteptări mari și pentru serialul FOX de mare succes ‘Mucize Doktor/Doctor miracol’.

Vom vedea bilanțul târgului.


Tims&B Productions, compania fondată de Timur Savcı și Burak Sağyaşar, a încheiat un contract de parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de producție din Spania- Plano a Plano, companie agreată de Netflix. Au semnat contractul la standul  İnter Medya. Primul proiect va dura două sezoane, fiecare de câte zece episoade a câte 50 minute. Povestea va fi în  Turcia și Spania. Va fi o comedie romantică și se va vorbi mai mult limba spaniolă.

Un astfel de acord intenațional există între (fondatoarele Ay Yapım și Medyapım Madd Entertainement și Viacom pentru adaptarea serialului ‘Şahsiyet/Personalitate’ în  Mexic.

… Nu vindem doar seriale, ci filmăm proiecte internaționale comune. Este mult mai important decât a vinde. „

1 comentariu »

  1. De fiecare dată când citesc de Tims&B Productions, îmi vine în minte “Süleyman Magnificul”, unul dintre serialele mele preferate.Bineînțeles că mi-aș dori ca Baris să lucreze cu cei mai buni și dacă i s-ar propune un astfel de proiect, mi-ar plăcea să accepte fără să stea prea mult pe gânduri.Știu că el vorbește lb. spaniolă și îmi amintesc de faptul că a fost întrebat într-un interviu care este țara lui preferată, iar el a răspuns Spania.
    Sinceră să fiu, după “Kuzgun”, m-am gândit că tot o dramă aș vrea sa fie următorul lui proiect, tocmai pentru că am văzut cât de bine i se potrivește și să aibă un rol atât de complex și cu multe nuanțe, încât să-i determine și pe iubitorii de comedii romantice să-l urmărească.Pe de altă parte, el este un actor foarte bun și ar putea să-și arate adevăratul lui potențial și într-o comedie romantică.Aceasta aș vrea să fie prima întrebare care i se va adresa, atunci când va fi surprins de către reporteri…în ce tip de proiecte se vede pe viitor, ce fel de scenarii i-ar plăcea să primească, ce rol nu a interpretat și și-ar dori enorm să i se propună…
    Doar că am anumite reticente, atunci când vine vorba de întrebările care i se adresează de cele mai multe ori.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: