Sări la conţinut

Vacanță la Paris


Barış Arduç a fost surprins ieri de un fan, chiar lângă Bazilica Sacré-Coeur, la Paris.

Era ȋnsoțit de Gupse Özay.

Erau plecați din Istanbul de vreo două-trei zile, dar abia ieri a fost să se ȋntâmple ȋntâlnirea cu fanul norocos care a postat imaginile care s-au răspândit pe Instagram și Twitter.

bandicam 2019-10-19 21-11-52-273bandicam 2019-10-19 21-12-05-794bandicam 2019-10-19 21-12-49-257bandicam 2019-10-19 21-14-04-475

Barış Arduç a ȋncheiat filmările pentru Kuzgun, Gupse Özay a scris două cărți pentru copii și a filmat pentru un proiect de cinema, așa că aceasta probabil că este o vacanță.

Cărțile pentru copii au deja doi cumpărători: Buğra Gülsoy (spune că are nevoie de ele) și Burcu Biricik (spune că le va lua nepoților)!.

bandicam 2019-10-19 22-50-58-275bandicam 2019-10-19 22-52-21-879

5 comentarii »

 1. Foarte rau ca nu s-au holbat oamenii la ei pe strada, in Paris. Lui ii place sa tipe femeile dupa el, de asta si umbla “deghizat”. Rusine sa le fie parizienilor, ca au tras oamenii concluzii pripite din cauza lor. Apropo Tuba B merge des la Paris tocmai pentru ca-i place sa fie acostata de oameni pe strada. Froarte tare cotatul Macrinei! Cum ar fi sa inlocuim autograful cu pupicul. Nu, ar fi prea mare tambalau pe strazi!

  Apreciat de 1 persoană

 2. La peste 5,5 milioane de urmăritori sunt convinsa ca daca si-ar fi făcut publica intenția de a vizita Parisul, poate chiar si locația, probabilitatea de a fi „cunoscut” ar fi fost alta!
  Si tot umblând hai hui in aceasta lume „virtuala’ s-ar potrivi acest răspuns (citat anonim) comentariilor răutăcioase: „Voi ăștia care nu mă suportați, vreți să vă dau si un autograf? Întreb așa din curiozitate, că poate vă e rușine să îmi cereți?”

  Apreciază

 3. Chiar nu stiu cum nu obosesc unii sa fie rautaciosi . Am citit undeva ca sunt persoane ce se incarca energetic in felul acesta . In fine …Eu abia astept noul proiect al lui Baris .Sper sa nu ne lipseasca prea mult timp de prezenta lui de pe ecrane .

  Apreciază

 4. Mulțumesc pentru informație d-na Guler.Se pare că pe la Paris ,Bariș nu este așa de cunoscut.

  Apreciază

 5. Pacat ca doar un singur fan la recunoscut , inseamna ca nu este asa cunoscut cum credeam.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: