Într-un interviu acordat lui Hakan Gence (Hürriyet), Aras Bulut İynemli a dat o lecție de modestie rar întâlnită. Întrebat dacă în viață este mereu tolerant și dacă nu are sentimentul concurenței, acesta a răspuns:

Aras1.jpg

„Concurența este ceea ce te face pe tine ceea ce ești. Dar percepțiile de concurență și  a avea rivali sunt diferite. În interviuri, ei spun „Aveți rivali „ Eu nu am rivali, ci colegi. Noi suntem colegi de breaslă, oameni care fac același lucru și sunt mereu într-un schimb reciproc.„

Aras2.jpg

Întrebat dacă nu se supără dacă se întâmplă ca la o televiziune concurentă un serial difuzat la aceeași oră să aibă audiență mai mare, acesta a spus:

„De ce să mă supăr? Să ajung să mă gândesc la toate și să nu-mi pot face jobul din cauza panicii? Fii calm! Tu doar fă-ți treaba. Acolo există cotă pentru fiecare.„

aras3.jpg

Cel mai recent film al său, „Miracolul din celula a 7-a„ este în cinematografe din 11 octombrie. 615.411 de bilete vândute la sfârșit de săptămână. Este cel mai bun debut al unei drame din toate timpurile în Turcia și totodată cel mai bun debut al celei de a doua săptămâni a lunii octombrie.

Producția O3 Medya, „Miracolul din Celula Nr.7„, este o adaptare a producției coreene Miracle in Cell No. 7, film urmărit de peste 12.000.000 persoane.

Aras Bulut İynemli a dat viață rolului Memo, un tată care are inteligența unui copil.

Pentru rolul OVA, fiica lui Memo, a fost aleasă, dintre sute de copii, Nisa Sofiya Aksongur ,micuța Dila din serialul „Kuzgun„.

aras01.jpg

Deniz Baysal a interpretat rolul învățătoarei Mine.

Cu Mehmet Ada Öztekin pe fotoliul de regizor, filmul a adus pe marele ecran o impresionantă povestea a unui tată și a fetiței sale. Scenariul este semnat de  Kubilay Tat.

Prezentarea filmului din Box Office Turcia are peste șapte milioane de vizionări.

Prezent la gala de lansare a filmului, Özcan Deniz a mărurisit:, “Este un film foarte frumos, foarte impresionant. Nu știu dacă m-a impresionat atât de mult pentru că am copil, dar m-a impresionat foarte tare. Are o poveste foarte puternică. „