După Aslı Enver şi Burcu Biricik, Özge Gürel este noua imagine a brandului Penti și a fost prezentată în cadrul unui eveniment special desfășurat aseară.

Actrița invită pe fiecare să-și găsească frumusețea interioară.

OzgeGurel4.jpg

„Sunt foarte fericită să fiu imaginea Penti și să subliniez că frumusețea este cea interioară. Cred că percepția frumuseții în noua ordine mondială se bazează pe a fi convins. Se spune despre ceva că este frumos și suntem cu toții convinși, măcar pentru o vreme. Totuși frumusețea este să acceptați și iubiți diferențele. Adoptarea a ceea ce vă aparține. Singura regulă de frumusețe neschimbată a tuturor timpurilor este să fii tu însăți și să te simți bine. Și, desigur, indiferent de circumstanțe, să rămâi în acea clipă și să simți frumusețea a tot ceea ce trăiești … ”

 

La eveniment a participat și iubitul acesteia, actorul Serkan Çayoğlu care a mărturisit că Özge este foarte fericită de această colaborare și acest fapt este suficient pentru a fi și el fericit. A mai spus că nu îi impune restricții în ținuta vestimentară, le plac amândurora mai mult ținutele comode și amândoi încearcă să se potrivească vestimentar.

OzgeGurel5.jpg

OzguGurel1OzguGurel2

Penti vine anual cu o nouă imagine. Înaintea actrițelor Özge Gürel, Burcu Biricik, Aslı Enver, brandul a avut ca imagine cântărețele Nil Karaibrahimgil, Atiye și Hadise.