Actrița Neslihan Atagül Doğulu mulțumea fanilor pentru darul special primit la împlinirea vârstei de 27 ani.

Cu donațiile făcute de fani, conform informațiilor pe care le deținea aceasta, au fost strânse materialele pentru dotarea specială a două clase dintre cele incluse în proiectul implementat pe întreg teritoriul Turciei prin colaborarea dintre Fundația Tohum Otizm (care sprijină bolnavii de autism) și Ministerul Educației.

Ei bine, suma era mai mare! Cu suma donată, scrie azi Hürriyet, s-au dotat trei astfel de clase.

De altfel, NESLİHAN Atagül Doğulu a fost implicată în campaniile Fundației, Tohum Otizm  “Onlara Bir Şans Verin/Dați-le o șansă”și în cea din ziua de 2 aprilie „Ziua Internațională de  Conștientizare a Autismului““Tohuma Umut Ol/Fii Speranță pentru Tohum”.

 

„Aș vrea să vă împărtășesc o veste care m-a bucurat, emoționat și mi-a plăcut foarte mult atunci când am aflat-o și pentru care vă mulțumesc. Cu donațiile care s-au făcut ca dar de ziua mea, într-un timp foarte scurt, au fost strânse materialele pentru dotarea specială a unei clase dintre cele incluse în proiectul implementat pe întreg teritoriul Turciei prin colaborarea dintre Fundația Tohum Otizm care sprijină bolnavii de autism și Ministerul Educației. Datorită vouă, s-au strâns donații pentru deschiderea a aproape două clase. Ce dar frumos de ziua mea! Semnificația este foarte importantă! Sper în continuitatea acesteia. Vă mulțumesc. Sufletul, iubirea noastră sunt reciproce. Ce bine că existați!„

na5.png

Neslihan Atagül Doğulu va reveni în atenția publicului telespectator cu rolul principal din serialul „Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului” unde îl va avea ca partener pe îndrăgitul actor Engin Akyürek.

na6.png

EnginAkyurek.jpg