După ce Beren Saat a mărturisit că ea este cea din fotografia din club alături de DJ Maga, Hürriyet a publicat fotografii din vacanța de astă vară.

Beren Saat fusese surprinsă în iulie, la Izmir/Alaçatı alături de bunele ei prietene Esra Dermancıoğlu și Belçim Bilgin.

După ce a apărut prima fotografie cu Dj Maga și Beren Saat, presa scria că Belçim Bilgin le-a făcut cunoștință. Belçim Bilgin a dezmințit știrea și le-a spus jurnaliștilor să meargă să-i întrebe pe ei de viața lor privată, nu pe ea.

dm4dm5

Poate că acum se înțelege mai bine mesajul postat de Beren Saat ün 31 mai, de ziua lui  Kenan Doğulu.

 

“„Cred că mi-am găsit partenerul de joc„ mi-am spus într-o seară iar ochii îți străluceau când mă priveai. Noapte m-am trezit în sunet de chitară, începusei un cântec, am fost fascinată. Terminând împreună acel cântec, am devenit un cântec de dragoste.

Pe măsură ce ne-am sărutat reciproc rănile, am devenit prieteni de suflet. Cu energia dragostei pe care o scriam, am devenit motiv de schimbare a climei și ce ne-am mai distrat împreună! Apoi, într-un punct, tu ți-ai pierdut inocența, iar eu partenerul de drum.

Fotografiile noastre de nailon, la ușile unor locuri, erau pentru cei care credeau că erau despre dragoste. Din ochii prietenilor, noi fără calcule. Ne întreabă mereu când divorțăm. Nu e nimeni curios de greaua perioadă sentimentală cu: încredere, atașament, iertare, renunțare. Divorțul e partea cea mai ușoară. Eu, oricum, eram mai puțin entuziasmată de idea căsătoriei. Pentru mine, dragostea a contat, dragostea contează. Să îmbătrânim pe aceeași pernă? Să murim împreună? Nu-i știu pe oameni reușind într-o dragoste.

În timp ce tu, eu, chitara tatălui tău am trait într-un pat secole întregi care ar completa viața, timpul infinit care s-a oprit. Îți mulțumesc că mi-ai fost partener în acest romantism demodat. Sigur că tu vei scrie noi cântece. De-acum, în mine nu mai există nici furie, nici cel mai mic regret. Ai meritat fiecare lacrimă a mea. Ce bine că te-ai născut! M-am îndrăgostit de tine.💚„

Publicitate