Actrița Nurseli İdiz, care a împlinit 40 de ani de carieră, a criticat dezechilibrul existent între sumele pe care le primesc actorii și sumele cu care sunt plătite actrițele.

Aceasta a spus că valoarea adevăraților actori nu este apreciată.

În dialogul avut cu realizatoarele emisiunii „2. Sayfa/A doua pagină„ (Kanal D), actrița a spus: „În sistemul de actorie, e mare nedreptate între femei și bărbați. Beren Saat de ce să ia doar o pătrime din banii pe care îi iau unii actori pentru un episod? Dacă e muncă, e aceeași muncă. Nu doar în Turcia, asta e așa în multe țări! Și acolo vedetele feminine își exprimă indignarea.

Există nedreptate și între banii câștigați de actori. De exemplu, mă uit pe lista cu cei care câștigă cel mai mult și între ei nu există: Haluk Bilginer, Halit Ergenç, Timuçin Esen, İlker Kaleli, Aras Bulut İynemli. De ce actorii nu primesc nici măcar o treime din suma pe care o va primi Burak Özçivit pentru noul serial?  Eu asta nu pot să înțeleg.„ (POSTA)

bandicam 2019-09-29 18-36-44-667.jpg

Atitudinea sa este cumva potrivită cu piesa de teatru, comedie cu muzică, cu care se întoarce pe scenă: „Fustele și Pantalonii„!

bandicam 2019-09-29 18-59-33-735.jpg