Sări la conţinut

VARTOLU de ieri


Omul de televiziune BEYAZ continua să posteze pe contul său de Youtube secvențe amuzante cu invitații emisiunii Beyaz Show.

Un astfel de filmuleț este cel din emisiunea în care a fost invitat Erkan Kolçak Köstendil, celebrul Vartolu Saadettin din serialul de mare succes ÇUKUR.

Se întâmpla în 2014 când el nu era Vartolu, ci Karlos Șacalul!

Actorul a spus că a fost timp de 10-11 ani și a ajuns până la echipa de tineret de unde era să vină la Galatasaray, în cantonamentul de vară, găsise o pilă bună, dar nu s-a mai putut.

L-a întrebat Beyaz „De unde până unde, un portar la actorie?„ și a spus că el juca rol și în teren, se prefăcea că e accidentat și îl punea pe arbitru să dea cartonaș echipei adverse.

 

Beyaz a mai aflat că Erkan Kolçak Köstendil are suficiente piese compuse pentru a scoate un album și cântăreața Bengü l-a întrebat cui ar vrea să dea spre interpretare o melodie. Actorul a spus că a auzit că munca de compozitor nu e deloc bine plătită, ar fi auzit că un compozitor câștigă o cincime sau chiar o zecime din suma unui cântăreț într-un concert.

A mai aflat Beyaz că actorul doarme foarte puțin pentru că umblă nopțile și doarme ziua la filmări, motiv pentru care colegii l-au tot fotografiat dormind.

Când mama lui avea treburi prin casă, îl punea pe micuțul Erkan pe frigider și de acolo cânta toată ziua!

În urmă cu o lună, când a ieșit de la filmări, deoarece uitase cheia acasă, a dormit la un hamam (baie turcească cu aburi).

A recunoscut că s-a dus acolo, unde a dormit într-o cameră de odihnă,deoarece a fost mult mai ieftin decât dacă s-ar fi dus la hotel. S-a dus acolo dimineața devreme după o noapte de nesomn și îi era foarte somn.

Actrița Șebnem Bozoklu a spus că asta s-a întâmplat fix în ziua când s-au cunoscut ei doi pentru a juca în serialul „Ulan Istanbul„. A intrat la studiouri un tip roșu ca racul care mirosea a săpun. Când l-a întrebat de unde vine, acesta a spus că a înnoptat la hamam și a spus-o atât de firesc ca și când ar fi fost cel mai normal lucru din lume.

Erkan Kolçak Köstendil a încheiat cu replica: „Uite că am început curat proiectul!„

bandicam 2019-09-27 20-51-25-958bandicam 2019-09-27 20-52-47-375

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: