Conform datelor furnizate de TİAK * și publicate pe contul oficial de Twitter al serialului „Mucize Doktor/Doctor Miracol„,,, o adaptare MF Yapım a serialului The Good Doctor, care a primit premiul pentru cea mai urmărită dramă la International TV Audience Awards, episodul de aseară al serialului  difuzat de FOX Turcia este deținător al unui record cu care se mândrește! A obținut cel mai mare Share** pe care l-a obținut un serial turcesc din 2012 încoace.

bandicam 2019-09-27 11-06-08-060

bandicam 2019-09-27 19-43-01-432.jpg

 

* TİAK – este o societate pe acțiuni care a fost înființată în decembrie 2010 pentru organizarea și auditul măsurării audienței televizate. Este o structură corporativă care reunește agenții de publicitate, agențiile de planificare media și canalele TV pe o platformă care respectă standardele globale, prin care fiecare dintre variabilele industriei acționează pe un consens, cu o abordare de management care reprezintă fiecare parte relevantă. (Sursa: tiak.com.tr)

** Share(Cota de piata – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) a unei stații TV si numărul mediu de telespectatori de pe TOATE stațiile TV, calculat pentru același interval orar (sau emisiune).

***Rating(RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent  din targetul analizat. (Sursa: creeaza.com)