„YABANCI/Străinul„ este un proiect marca O3 Medya pe un scenariu de Deniz Akçay care va avea pe fotoliul de regizor pe Zeynep Günay Tan (echipa de la Istanbullu gelin/Mireasa din Istanbul).

Mult timp s-a vehiculat numele lui İlker Kaleli pentru rolul principal.

I-au găsit și parteneră, Pınar Deniz, despre care İzzet Pinto, CEO-ul de la Global Agency, spunea, într-un interviu acordat jurnalistei Oya Doğan (Gazete Vatan), că  “va crește foarte mult și va ajunge pe această listă.„. Se referea la lista actorilor turci pentru care există cel mai mult interes din străinătate, listă pe care, în a doua jumătate a anului trecut, pe primele locuri se aflau: Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit.

Pentru că İlker Kaleli purta discuții, încă din luna februarie, pentru un rol într-o coproducție BBC-Netflix și, calendarul filmărilor s-a intersectat, acesta a ales să se alăture echipei ‘The Serpent’ care filmează deja în Thailanda. Filmările în Bangkok vor dura patru săptămâni, apoi vor continua pe insule.

Acesta este motivul pentru care a refuzat rolul din „Străinul„.

La puțin timp după aceea, acum două zile, Birsen Altuntaș scria că SHOW TV a decis să amâne proiectul. Gândesc că amânarea are legătură cu faptul că İlker Kaleli este dorit în rolul principal și, pe lângă notorietatea pe care o are, va veni și cu un capital de imagine marca BBC-Netflix. 

Rămâne de văzut care este motivul real al amânării.

bandicam 2019-09-18 13-50-45-821.jpg

 

strainul