Sări la conţinut

Akın Akınözü şi Ebru Şahin, ambasadori ai culturii și artei

Actorii serialului HERCAİ au participat la a doua ediție a Festivalului Internațional al Culturii și Artei Midyat unde li s-au înmânat plachete de mulțumire pentru contribuția adusă la promovarea festivalului, iar actorii Akın Akınözü şi Ebru Şahin au fost numiți ambasadori ai culturii și artei orașului antic Midyat.

h1.jpg

Ebru Șahin:

„Înainte de toate, aș vrea să vă spun că mă simt din nou fericită că muncim aici având parte de atâta iubire. Vă mulțumim foarte mult pentru că ne considerați demni de un astfel de titlu. Suntem onorați să-l primim, eu și iubitului meu partener, în numele întregii echipet și al producătorului nostru. Succesul Hercai se datorează sprijinului și iubirii cu care ne încoanjoară oamenii din Mardin și Midyat. De aceea vă mulțumesc mult tuturor.„

Akın Akınözü:

„Vă salutăm pe toți. Vă mulțumim foarte mult pentru iubirea pe care ne-o arătați. Suntem foarte fericiți să ne considerați demni de un astfel de titlu. Primim acest premiu în numele ATV, postul de televiziune care ne-a oferit prilejul să vă aducem o astfel de poveste, în numele producătorului MIA YAPIM și a întregii echipe din fața și spatele camerelor de luat vederi. Le mulțumesc încă o dată tuturor. Și acum,revenind la rolul principal, Midyat, pentru că eu am mai spus-o că rolul principal este interpretat de Midyat. Iar acum, în punctul în care am ajuns, spun încă o dată, ce bine că Midyat! Pentru că nu toată lumea are parte de un rol principal pe aceste pământuri magice, lângă oameni speciali, frumoși și o cultură atât de bogată. De aceea, vă mulțumesc tuturor!„.

 

h2h3h4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: