Teaserul celui de al doilea sezon al serialului de mare succes HERCAİ, a trecut de la stadiul de „în curând„ la foarte curând„. Probabil că anunțul oficial va veni extrem de repede.

Pe site-ul oficial al ATV, eroarea care arată „din 30 septembrie, luni„, nu a fost corectată. Eroare deoarece apare și o oră de difuzare în continuă schimbare, dar foarte departe de realitate.

Îmi amintesc și ce spunea RANINI cu privire la faptul că ATV vrea să cucerească și serile de luni deoarece nu a reușit până acum.

Rămâne de văzut dacă Hercai se va difuza tot vineri sau va fi luni.

Probabil că ATV nu a putut decide care dintre cele două seriale importante îi poate aduce victoria în cea mai importantă seară a săptămânii.

Pesemne că este cea mai importantă din punct de vedere al veniturilor din publicitate.

Ranini spunea că este un pas riscant schimbarea zilei de difuzare a serialului Diriliș Osman.

Poate crede că pentru Hercai nu este un risc.

Dar mai spunea Ranini că fără risc nu e posibilă victoria și că este posibil ca succesul fulminant de până acum să-l determine pe producător să-și spună că ar face treabă bună oricând s-ar difuza. Spunea despre Diriliș, dar pare valabil și pentru Hercai.

Contul oficial de Twitter al serialului ne spune azi că: „Hercai este povestea inocentă a unei inimi care crede în fluturi.„ 🦋 🧿

Iar în promo scrie: „Eu cred în miracole, Hercai în fluturi, dragoste…„